reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wzięłam się za pranie zasłon firan może w końcu coś ruszy.Wiem nie powinnam narzekać jak narazie wszystko jest ok i na dniach zobacze mojego synka...Ale czekanie jest strasznie męczące.Dzis 41 tydz i 5 dni.

@HopeFul87 pewnie Ciebie nawodnia albo od razu Atosiban włącza a to będzie leciało 48h. Ja urodziłam 34t6d i Zosia ważyła 2230, wiec dobrze, ze maluszek ładnie wazy gdyby coś się miało wcześniej zadziac.

Wzięłam się za pranie zasłon firan może w końcu coś ruszy.Wiem nie powinnam narzekać jak narazie wszystko jest ok i na dniach zobacze mojego synka...Ale czekanie jest strasznie męczące.Dzis 41 tydz i 5 dni.
Masz prawo narzekac [emoji3]
Ja bym zwariowala na Twoim miejscu, bo sie strasznie balam przenoszenia i dlatego dogadalam sie z gin na wywolanie w 40t1d.
Juz niedlugo...

Dziewczyny moja córcia trzy i pół miesiąca Nie chce wogole leżeć na brzuszku. Strasznie płacze wtedy .
Na mnie leży oparta i ładnie podnosi głowę i się rozgląda ale jak położę na łóżko czy gdziekolwiek to odrazu płacz na plecach nie płacze . I kolejny problem to dalej mocno zaciska piastki . Kiedy u waszych dzieci przeszło takie mocne zaciskanie ?

Masz prawo narzekac [emoji3]
Ja bym zwariowala na Twoim miejscu, bo sie strasznie balam przenoszenia i dlatego dogadalam sie z gin na wywolanie w 40t1d.
Juz niedlugo...
Hmm ja w sobotę mam ktg jak nic nie ruszy jak będzie dalej ok to 4 lipca wywołanie strasznie późno mi się wydaje.Tez powoli zaczynam się bać że coś będzie nie tak.

reklama
Do góry