reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My po wizycie i okazuje sie ze moja srednia do tej pory dzidzia zrobila sie niezla kluska az sie zastanawiam czy aby na pewno ja dobrze wymierzyl...jutro musimy wstawić sie do szpitala na tokolize bo macica zbyt napieta...

reklama
2,5-3 l pije tylko wodę o herbatę. Tego bociania i herbatę smakową. Po diecie cukrzycowej mi to zostało. Jakoś nie mam ochoty na soki czy słodkie. Mąż mi tylko zgrzewki z woda do domu dowozi [emoji23]
Dziękuję [emoji4] Ja piję tyle samo bo nawet przed ciążą piłam sporo płynów a teraz to już w ogóle [emoji3] [emoji480]

My po wizycie i okazuje sie ze moja srednia do tej pory dzidzia zrobila sie niezla kluska az sie zastanawiam czy aby na pewno ja dobrze wymierzyl...jutro musimy wstawić sie do szpitala na tokolize bo macica zbyt napieta...

Teraz już dzieci szybko rosną więc może rzeczywiście kluseczka będzie :). Najważniejsze, żeby zdrowe.
Daj znać co w szpitalu powiedzą, ale może to poprostu silniejsze skurcze BH. Trzymam kciuki, żeby na strachu się skończyło i nic poważnego nie było.

A który masz dokładnie tc? Przepraszam,Ale nie pamiętam. I ile dzidzia waży wg lekarza? Pamiętaj że te pomiary są orientacyjne:-) trzymamy kciuki aby w szpitalu nie trzymali Was długo i wszystko skończyło się tylko na strachu.

reklama
A dziewczyny ile Wasze maluchy potrafiły zjeść na raz z butelki? Moja to tak je 30-40 ml. Dzisiaj był rekord i zjadla 60 ml. Oprócz tego zje to co wyciumka z cyca. Ale ilościowo to nie wiem ile tego może być.

Ja mam głodomorka. Pociumka trochę piersi ,Zrobimy 90 ml i potrafię jeszcE 30 ml dorobić ale normalnie około 70-90 ml na jeden posiłek. Dziś mamy 21 dni [emoji6]

Do góry