reklama
ludek
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji4] Ja piję tyle samo bo nawet przed ciążą piłam sporo płynów a teraz to już w ogóle [emoji3] [emoji480]2,5-3 l pije tylko wodę o herbatę. Tego bociania i herbatę smakową. Po diecie cukrzycowej mi to zostało. Jakoś nie mam ochoty na soki czy słodkie. Mąż mi tylko zgrzewki z woda do domu dowozi [emoji23]
A co to takiego ???My po wizycie i okazuje sie ze moja srednia do tej pory dzidzia zrobila sie niezla kluska az sie zastanawiam czy aby na pewno ja dobrze wymierzyl...jutro musimy wstawić sie do szpitala na tokolize bo macica zbyt napieta...
Oczekiwanie2017
My po wizycie i okazuje sie ze moja srednia do tej pory dzidzia zrobila sie niezla kluska az sie zastanawiam czy aby na pewno ja dobrze wymierzyl...jutro musimy wstawić sie do szpitala na tokolize bo macica zbyt napieta...
Teraz już dzieci szybko rosną więc może rzeczywiście kluseczka będzie . Najważniejsze, żeby zdrowe.
Daj znać co w szpitalu powiedzą, ale może to poprostu silniejsze skurcze BH. Trzymam kciuki, żeby na strachu się skończyło i nic poważnego nie było.
HopeFul87
To takie działania wyciszajace macice..najczęściej kroplowka :-)A co to takiego ???
walczaca o szczescie
A który masz dokładnie tc? Przepraszam,Ale nie pamiętam. I ile dzidzia waży wg lekarza? Pamiętaj że te pomiary są orientacyjne:-) trzymamy kciuki aby w szpitalu nie trzymali Was długo i wszystko skończyło się tylko na strachu.My po wizycie i okazuje sie ze moja srednia do tej pory dzidzia zrobila sie niezla kluska az sie zastanawiam czy aby na pewno ja dobrze wymierzyl...jutro musimy wstawić sie do szpitala na tokolize bo macica zbyt napieta...
gosia321
Jestem jestem podczytuje z krzakow czekam na reszte dziewczyn wy wszystkie juz w tematach karmienia wiec sie nie odzywam@gosia321 czekamy tu na Ciebie :-)
HopeFul87
34t4d i wazy 2900 niby, od prenatalnych w 30tc podwoila swoja maseA który masz dokładnie tc? Przepraszam,Ale nie pamiętam. I ile dzidzia waży wg lekarza? Pamiętaj że te pomiary są orientacyjne:-) trzymamy kciuki aby w szpitalu nie trzymali Was długo i wszystko skończyło się tylko na strachu.
nieagatka
Na tym etapie dziecko przybiera ok 200-250g tygodniowo wiec gdzies ktos cos chyba zle zmierzyl, ale jak tak bedzie rodnsc to Cie czeka 4500g szxzescia [emoji38][emoji3]34t4d i wazy 2900 niby, od prenatalnych w 30tc podwoila swoja mase
reklama
Pixie_Dixie
A dziewczyny ile Wasze maluchy potrafiły zjeść na raz z butelki? Moja to tak je 30-40 ml. Dzisiaj był rekord i zjadla 60 ml. Oprócz tego zje to co wyciumka z cyca. Ale ilościowo to nie wiem ile tego może być.
Ja mam głodomorka. Pociumka trochę piersi ,Zrobimy 90 ml i potrafię jeszcE 30 ml dorobić ale normalnie około 70-90 ml na jeden posiłek. Dziś mamy 21 dni [emoji6]