reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam lazienke w sypialni a druga obok a kapiemy w sypialni na stoliku kolo lozka i po kapieli mam na lozku wszystko przygotowane i wygodnie sobie z nia siade i wystroje na nic[emoji6] a tez myslalam ze na pewno w lazience bede kapac a zycie zweryfikowalo co najlepiej sie sprawdza

W sumie jakby kupić stelarz pod wanienkę z kółkami to nawet łazienka może być daleko:D
Ja to chyba wszystko zrobię na kółkach i będę jeździć tam i z powrotem:D

A w którym sklepie bylas? Ja tez sie napalilam na roan bass ale u nas ich nie ma, najblizej Katowice:/

Byłam w tym na Partyzantów i na Krakowskiej (ale tu była jakaś lewa laska, która różnicę między wózkami widziała tylko w wyglądzie). I byłam przez weekend w Pszczynie-była wystawa ogrodów na rynku, a ja zamiast na kwiatki to tylko się rozglądałam z jakimi wózkami ludzie chodzą:D

Kochana nam bez wchodzenia w szczegoly mowily ze na idparzenia sudocremu nie wolno używać mimo ze wszyscy mysla ze ti oczywiste. On moze byc stosowany punktowo. Link do: Kosmetyki dziecięce - kremy z cynkiem <br>czyli Dupna Sprawa | Sroka o....
Super ze napisalas o tej wanience bo sie wybieram do Ikei i dzis patrzylam ns necie i nie znalazlam, musialam niedokladnie patrzyc
No to nie wiem. Ja na codzien, a raczej tylko na noc stosuje bephanten, ale jak zaczela zabkowac to byla masakra, plakala bardzo, a jedna-dwie aplikacje sudocremu pomagaly od razu. Znikalo zaczerwienienie i przestawala plakac przy zmianie pieluchy. Na codzien nie uzywam, ale przy zebach skoro przynosi jej ulge, to dla mnie najwazniejsze.
Ale i tak dziek za info.

W sumie jakby kupić stelarz pod wanienkę z kółkami to nawet łazienka może być daleko:D
Ja to chyba wszystko zrobię na kółkach i będę jeździć tam i z powrotem:D
Ja mam taki stelaż na kółkach z wanienka to sie zamyka przewijakiem . Fajne ale ... wanna mała moje dziecko ma 5 m i juz sie tam nie mieści ( lezy jak w kobserwie sardynka )
1526936712657961077932.jpg
15269367401831938152438.jpg

Załączniki

• 1526936712657961077932.jpg
    1526936712657961077932.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 440
  • 15269367401831938152438.jpg
    15269367401831938152438.jpg
    945,7 KB · Wyświetleń: 445
No to nie wiem. Ja na codzien, a raczej tylko na noc stosuje bephanten, ale jak zaczela zabkowac to byla masakra, plakala bardzo, a jedna-dwie aplikacje sudocremu pomagaly od razu. Znikalo zaczerwienienie i przestawala plakac przy zmianie pieluchy. Na codzien nie uzywam, ale przy zebach skoro przynosi jej ulge, to dla mnie najwazniejsze.
Ale i tak dziek za info.
Szczerze to tak nam mowili ale odkad pamietam to zawsze dupke sie sudocrenem smarowalo i nic sie nie działo złego.
Ty dziąsła smarujesz sudocremem czt ja cos źle zrozumiałam?

Byłam w tym na Partyzantów i na Krakowskiej (ale tu była jakaś lewa laska, która różnicę między wózkami widziała tylko w wyglądzie). I byłam przez weekend w Pszczynie-była wystawa ogrodów na rynku, a ja zamiast na kwiatki to tylko się rozglądałam z jakimi wózkami ludzie chodzą:D
To ja tam dwa razy trafilam na fajnego goscia Wojtka ale jest jeszcze jakis starszy pan i on podobno jest super choc dka mnie ten Wojtek tez jest bomba. Na partyzantów jak dla mnie lipa i smierdzi:/

reklama
Do góry