Właśnie chyba się zwiększa ale nie jest silniejsza.Bede mierzylaTylko jesli zwieksza sie czestotliwosc skorczy to ja bym do jutra nie czekala
co ile występują.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie chyba się zwiększa ale nie jest silniejsza.Bede mierzylaTylko jesli zwieksza sie czestotliwosc skorczy to ja bym do jutra nie czekala
Jedz na izbe.Właśnie chyba się zwiększa ale nie jest silniejsza.Bede mierzyla
co ile występują.
Ja mam lazienke w sypialni a druga obok a kapiemy w sypialni na stoliku kolo lozka i po kapieli mam na lozku wszystko przygotowane i wygodnie sobie z nia siade i wystroje na nic[emoji6] a tez myslalam ze na pewno w lazience bede kapac a zycie zweryfikowalo co najlepiej sie sprawdza
A w którym sklepie bylas? Ja tez sie napalilam na roan bass ale u nas ich nie ma, najblizej Katowice:/
No to nie wiem. Ja na codzien, a raczej tylko na noc stosuje bephanten, ale jak zaczela zabkowac to byla masakra, plakala bardzo, a jedna-dwie aplikacje sudocremu pomagaly od razu. Znikalo zaczerwienienie i przestawala plakac przy zmianie pieluchy. Na codzien nie uzywam, ale przy zebach skoro przynosi jej ulge, to dla mnie najwazniejsze.Kochana nam bez wchodzenia w szczegoly mowily ze na idparzenia sudocremu nie wolno używać mimo ze wszyscy mysla ze ti oczywiste. On moze byc stosowany punktowo. Link do: Kosmetyki dziecięce - kremy z cynkiem <br>czyli Dupna Sprawa | Sroka o....
Super ze napisalas o tej wanience bo sie wybieram do Ikei i dzis patrzylam ns necie i nie znalazlam, musialam niedokladnie patrzyc
Wazna jest czestotliwosc, nie sila... Jak jedt regularnie czesciej niz co 10min - jedz na IP.Właśnie chyba się zwiększa ale nie jest silniejsza.Bede mierzyla
co ile występują.
Ja mam taki stelaż na kółkach z wanienka to sie zamyka przewijakiem . Fajne ale ... wanna mała moje dziecko ma 5 m i juz sie tam nie mieści ( lezy jak w kobserwie sardynka )W sumie jakby kupić stelarz pod wanienkę z kółkami to nawet łazienka może być daleko
Ja to chyba wszystko zrobię na kółkach i będę jeździć tam i z powrotem
Szczerze to tak nam mowili ale odkad pamietam to zawsze dupke sie sudocrenem smarowalo i nic sie nie działo złego.No to nie wiem. Ja na codzien, a raczej tylko na noc stosuje bephanten, ale jak zaczela zabkowac to byla masakra, plakala bardzo, a jedna-dwie aplikacje sudocremu pomagaly od razu. Znikalo zaczerwienienie i przestawala plakac przy zmianie pieluchy. Na codzien nie uzywam, ale przy zebach skoro przynosi jej ulge, to dla mnie najwazniejsze.
Ale i tak dziek za info.
To ja tam dwa razy trafilam na fajnego goscia Wojtka ale jest jeszcze jakis starszy pan i on podobno jest super choc dka mnie ten Wojtek tez jest bomba. Na partyzantów jak dla mnie lipa i smierdzi:/Byłam w tym na Partyzantów i na Krakowskiej (ale tu była jakaś lewa laska, która różnicę między wózkami widziała tylko w wyglądzie). I byłam przez weekend w Pszczynie-była wystawa ogrodów na rynku, a ja zamiast na kwiatki to tylko się rozglądałam z jakimi wózkami ludzie chodzą
Ciekawe rozwiązanie ale faktycznie widac ze wanienka mala.Ja mam taki stelaż na kółkach z wanienka to sie zamyka przewijakiem . Fajne ale ... wanna mała moje dziecko ma 5 m i juz sie tam nie mieści ( lezy jak w kobserwie sardynka ) Zobacz załącznik 859129 Zobacz załącznik 859130