reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Szczerze to tak nam mowili ale odkad pamietam to zawsze dupke sie sudocrenem smarowalo i nic sie nie działo złego.
Ty dziąsła smarujesz sudocremem czt ja cos źle zrozumiałam?
Niee [emoji23][emoji23]
Przy zabkowanku mocz i kupa maja inny odczyn i latwiej powoduja odpsrzenia. Sudocrem na pupe [emoji16]

reklama
Dziękujemy :* a jak ślicznotki w brzuszku się miewają??
Myślisz że w sobotę dowiem się czy noszę dziewczynkę czy chłopca pod serduszkiem??
Myślę że jak Maluch będzie dobrze ułożony i sprzęt będzie dobry to jest szansa ;-) ja pierwszy raz usłyszałam że córcie w 14 tyg i tak już zostało :-)
U nas poza szyjką (mamy więcej leżeć) wszystko dobrze. Dziewczyny rozpychaja brzuch,tylko się trochę martwić zaczynam aby jak najdłużej tam posiedziały ;-)

reklama
I dziewczyny pomóżcie odnośnie wózków, bo w piątek byłam oglądać, a im więcej o tym czytam to tym głupsza jestem:p
Sprzedawca polecił jole mytrax ale obawiam się tych małych przednich kółek (najbliższy chodnik mam 10km od domu, tak to pola, łąki i wiejskie wąskie drogi), a interesuje mnie też Baby Jogger city elite. Czy któraś ma może, miała/używała lub słyszała coś o nich?
Ja mam baby jogger city select twin. Rewelacja ;-D lekki, kompaktowy. Opinię te wózki mają bardzo dobre ;-)

Do góry