reklama
misis188
Fanka BB :)
Fajne sa te stoliki tamJa mam ten stolik. Najpierw przewijak mialam na lozeczku, a obok stal ten stolik i na nim stawialismy wanienke do kapieli. Potem polozylam na nim przewijak, ten z lozeczka i tak uzywam tego do dzis, a corka ma 14miesiecy.
Na polce na dole mam pieluchy i inne przybory, a z boku powieszony ten zestaw pudelek i kosz.
Link do: SNIGLAR - IKEA
Link do: SNIGLAR - IKEA
Ja wszystko mialam i mam w pokoju Malej. W lazience za malo miejsca i dodatkowo w pokoju komoda z ciuszkami pod reka.
misis188
No kas tylko na czarna godzinęA coś w tym stylu to tak myślałam że na własną rękę chcesz jakieś czopki lub syropy dawać ..
misis188
Jestem swiezo po wykladzie z polozna i mowila o czyms takim jak Ci sie napina brzuch a pi chwili jest wszystko ok. Jesli tak.sie dzieje raz na godzine to jest ok. Polecala w tedy wejsc pid prysznic gdzies 15-to minutowy lub di wanny. Tylko woda nie moze byc gorąca, w temp ciala lub ciut cieplejsza. Po prysznicu poloz sie na lozko i obserwuj czy sie to uspokoilo, jeśli jest okres miedzy tymi skurczami cziraz krótszy to dla bezpieczenstwa zajedz do szpitala choćby po to zeby Cie zbadak lekarz i powiedzial ze wszystko jest okKobietki od rana mam samopoczucie okresowe czuje jakby zaraz nadszedł.Nawet kolana mnie bolą jak zawsze bolały przed @ 36 tc.Lekkie skurcze.Co o tym myslicie
Ja tez szukalam wozka na lesne tereny bo mamy las niedaleko i jestem zadowolona z tego co kupilam i szczerze polece. Roan bass soft. Wersja w skorze i super do utrzymania w czystosci a mam bialo czarny.
Ładny, ale wolałabym konkretną spacerówkę z opcją podpięcie gondoli, taką co szybko złożę w całości i posłuży mi już do końca.
A te małe przednie kółka dają radę na nierównym i na trawie?
misis188
Tylko jesli zwieksza sie czestotliwosc skorczy to ja bym do jutra nie czekalaWezmę tabletkę rozkurczowa poczekam jutro wizyta z anastezjologiem i w piątek usg z moja doktor mam nadzieję że do tego czasu się uspokoi bo nawet nie wiem jak malutki jest ułożony w tym momencie.
reklama
misis188
A w którym sklepie bylas? Ja tez sie napalilam na roan bass ale u nas ich nie ma, najblizej Katowice:/Ładny, ale wolałabym konkretną spacerówkę z opcją podpięcie gondoli, taką co szybko złożę w całości i posłuży mi już do końca.
A te małe przednie kółka dają radę na nierównym i na trawie?