reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kobietki od rana mam samopoczucie okresowe czuje jakby zaraz nadszedł.Nawet kolana mnie bolą jak zawsze bolały przed @ 36 tc.Lekkie skurcze.Co o tym myslicie

reklama
Ja mam ten stolik. Najpierw przewijak mialam na lozeczku, a obok stal ten stolik i na nim stawialismy wanienke do kapieli. Potem polozylam na nim przewijak, ten z lozeczka i tak uzywam tego do dzis, a corka ma 14miesiecy.
Na polce na dole mam pieluchy i inne przybory, a z boku powieszony ten zestaw pudelek i kosz.

Link do: SNIGLAR - IKEA

Link do: SNIGLAR - IKEA

Ja wszystko mialam i mam w pokoju Malej. W lazience za malo miejsca i dodatkowo w pokoju komoda z ciuszkami pod reka.
Fajne sa te stoliki tam

Kobietki od rana mam samopoczucie okresowe czuje jakby zaraz nadszedł.Nawet kolana mnie bolą jak zawsze bolały przed @ 36 tc.Lekkie skurcze.Co o tym myslicie
Jestem swiezo po wykladzie z polozna i mowila o czyms takim jak Ci sie napina brzuch a pi chwili jest wszystko ok. Jesli tak.sie dzieje raz na godzine to jest ok. Polecala w tedy wejsc pid prysznic gdzies 15-to minutowy lub di wanny. Tylko woda nie moze byc gorąca, w temp ciala lub ciut cieplejsza. Po prysznicu poloz sie na lozko i obserwuj czy sie to uspokoilo, jeśli jest okres miedzy tymi skurczami cziraz krótszy to dla bezpieczenstwa zajedz do szpitala choćby po to zeby Cie zbadak lekarz i powiedzial ze wszystko jest ok

U nas na odparzenia super sie sprawdzil krem z weledy i bephanten. Smarowalam na przemian. Jak byla w inkubatorze to strasznie odparzyla pupke i kilka dni walczylam zeby to wyleczyc.

Wezmę tabletkę rozkurczowa poczekam jutro wizyta z anastezjologiem i w piątek usg z moja doktor mam nadzieję że do tego czasu się uspokoi bo nawet nie wiem jak malutki jest ułożony w tym momencie.

Ja tez szukalam wozka na lesne tereny bo mamy las niedaleko i jestem zadowolona z tego co kupilam i szczerze polece. Roan bass soft. Wersja w skorze i super do utrzymania w czystosci a mam bialo czarny.

Ładny, ale wolałabym konkretną spacerówkę z opcją podpięcie gondoli, taką co szybko złożę w całości i posłuży mi już do końca.
A te małe przednie kółka dają radę na nierównym i na trawie?

Wezmę tabletkę rozkurczowa poczekam jutro wizyta z anastezjologiem i w piątek usg z moja doktor mam nadzieję że do tego czasu się uspokoi bo nawet nie wiem jak malutki jest ułożony w tym momencie.
Tylko jesli zwieksza sie czestotliwosc skorczy to ja bym do jutra nie czekala

reklama
Ładny, ale wolałabym konkretną spacerówkę z opcją podpięcie gondoli, taką co szybko złożę w całości i posłuży mi już do końca.
A te małe przednie kółka dają radę na nierównym i na trawie?
A w którym sklepie bylas? Ja tez sie napalilam na roan bass ale u nas ich nie ma, najblizej Katowice:/

Do góry