reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ładny, ale wolałabym konkretną spacerówkę z opcją podpięcie gondoli, taką co szybko złożę w całości i posłuży mi już do końca.
A te małe przednie kółka dają radę na nierównym i na trawie?
Ten skladasz jednym przyciskiem w calosci. No i spacerowka jako jedna z nielicznych spelnia wszystkie moje wymagania.
A kolka przednie nie sa male. Jutro Ci zdjecie zrobie
A w którym sklepie bylas? Ja tez sie napalilam na roan bass ale u nas ich nie ma, najblizej Katowice:/
Ja zamowilam w ciemno w swiat dziecka w krk bo tam najtaniej bylo i nie zaluje

reklama
To ja tam dwa razy trafilam na fajnego goscia Wojtka ale jest jeszcze jakis starszy pan i on podobno jest super choc dka mnie ten Wojtek tez jest bomba. Na partyzantów jak dla mnie lipa i smierdzi:/

Śmierdzi??? To przed moim przyjazdem chyba wywietrzyli:-D I sprzedawca super, wiedział o czym mówi:)

Dzwiek odkurzacza dzieci lubia a tego nie wpychasz do nosa tylko przykladasz do dziurek bo nosek takiego malucha jest malutki. Ja tam nikogo nie namawiam tylko mowie Wam moja opinie ze nie wyobrazam sobie lepszej rzeczy. Wy oczywiscie zrobcie tak jak uwazacie bo przeciez kazda z nas najlepiej wie co dla jej dziecka jest najlepsze [emoji6]
My właśnie to mamy. Katarek sprawdził się rewelacyjnie! Młody się nie boi, a ja to przykładam pod nosek. Używałam go tylko przy przeziębieniu przez dwa dni.

Szczerze to tak nam mowili ale odkad pamietam to zawsze dupke sie sudocrenem smarowalo i nic sie nie działo złego.
Ty dziąsła smarujesz sudocremem czt ja cos źle zrozumiałam?
Nie nie dziąsła.
Jak ida zęby czesto czerwona robi sie pupa :oo: tez zamowiłam sudocrem podobno cuda działa wiec mam i ja . Jeszcze nie próbowałam....raz jak zrobiła sie jej czerwona pojechałysmy na szpital - dostała maść z cynkiem i na 3 dni syerydy -przeszlo . Walczyłam tydzień sama mąka ziemniaczana mustella weleda betaphenem wietrzeniem pupy i było coraz gorzej ....
Dopiero masc z cynkiem pomogła.

Ten skladasz jednym przyciskiem w calosci. No i spacerowka jako jedna z nielicznych spelnia wszystkie moje wymagania.
A kolka przednie nie sa male. Jutro Ci zdjecie zrobieJa zamowilam w ciemno w swiat dziecka w krk bo tam najtaniej bylo i nie zaluje
Ja jak jezdzilam za wozkami to najgorsze byly dla mnie te o których dużo dobrych rzeczy czytalam. Sa straszne roznice w tych wózkach, w ich prowadzeniu. Moim jestem zauroczona, odbieram go 15 lipca i mysle ze bedzie super:)

Nie nie dziąsła.
Jak ida zęby czesto czerwona robi sie pupa :oo: tez zamowiłam sudocrem podobno cuda działa wiec mam i ja . Jeszcze nie próbowałam....raz jak zrobiła sie jej czerwona pojechałysmy na szpital - dostała maść z cynkiem i na 3 dni syerydy -przeszlo . Walczyłam tydzień sama mąka ziemniaczana mustella weleda betaphenem wietrzeniem pupy i było coraz gorzej ....
Na czerwona pupę polecam Tormentiol , u mnie sudocrem jeszcze bardziej podraznial

reklama
Nie nie dziąsła.
Widzisz jaka ze mnie blondi:laugh2:

Do góry