reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No.ale jakby np w nocy wyskoczyla odpukac gorączka? Jakas gruszke do nosa albo "odkurzacz" do spikow?
Ja mam syrop paracetamol , odkurzacz do nosa taki zwykły ustny( ciagle bolało mnie gardło od niego ) jeszcze nie kupiłam nic innego , wode morska do nosa , laktator na 2 cycki bym kupiła ( ja miałam z loveli na 1 cyc bo taki dostałam )

I dziewczyny pomóżcie odnośnie wózków, bo w piątek byłam oglądać, a im więcej o tym czytam to tym głupsza jestem:p
Sprzedawca polecił jole mytrax ale obawiam się tych małych przednich kółek (najbliższy chodnik mam 10km od domu, tak to pola, łąki i wiejskie wąskie drogi), a interesuje mnie też Baby Jogger city elite. Czy któraś ma może, miała/używała lub słyszała coś o nich?
Ja tez szukalam wozka na lesne tereny bo mamy las niedaleko i jestem zadowolona z tego co kupilam i szczerze polece. Roan bass soft. Wersja w skorze i super do utrzymania w czystosci a mam bialo czarny.

Tylko pewnie noszenie wanienki do pokoju mało wygodne:) Najlepiej chyba byłoby mieć jeden przewijak przy wanience w łazience i jeden przy ciuszkach w pokoju:p
Ja mam lazienke w sypialni a druga obok a kapiemy w sypialni na stoliku kolo lozka i po kapieli mam na lozku wszystko przygotowane i wygodnie sobie z nia siade i wystroje na nic[emoji6] a tez myslalam ze na pewno w lazience bede kapac a zycie zweryfikowalo co najlepiej sie sprawdza

Dzwiek odkurzacza dzieci lubia a tego nie wpychasz do nosa tylko przykladasz do dziurek bo nosek takiego malucha jest malutki. Ja tam nikogo nie namawiam tylko mowie Wam moja opinie ze nie wyobrazam sobie lepszej rzeczy. Wy oczywiscie zrobcie tak jak uwazacie bo przeciez kazda z nas najlepiej wie co dla jej dziecka jest najlepsze [emoji6]

Moja siostra tylko na tym jechała z dzieciaczkami , a jak juz zaczęły chodzić to same podchodziły donodkurzacza i sobie glutki wyciągały [emoji6]

Kochane 36 tc.Nie wiem ból jak na @ czasami mocniej czasami lekko dziś od rana utrzymuje się non stop.Szyjka bad

I ja

Ależ ja bardzo proszę nowych obywateli /przyszłych o spokoj!!!! KOLEJECZKA obowiązuje!!!! [emoji12]
A tak serio to bylas u lekarza? Moze to faktycznie skurcze?

Agniesi??? Chyba cos sie dzieje [emoji1307][emoji4]?!

Ostatnia edycja:
reklama
U nas tylko to pomagalo przy zabkowaniu.
Czemu nie mozna? Przeciez to mssc cynkowa [emoji849]
Kochana nam bez wchodzenia w szczegoly mowily ze na idparzenia sudocremu nie wolno używać mimo ze wszyscy mysla ze ti oczywiste. On moze byc stosowany punktowo. Link do: Kosmetyki dziecięce - kremy z cynkiem <br>czyli Dupna Sprawa | Sroka o....
Super ze napisalas o tej wanience bo sie wybieram do Ikei i dzis patrzylam ns necie i nie znalazlam, musialam niedokladnie patrzyc

Do góry