walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziewczyny a macie karuzele nad łóżeczka??;-) jeżeli tak,to jakie?;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tydzień temu było 5 dni, zapytałam o to i pani dr powiedziała, że to chodzi o wielkość dzidzi. Mam się trzymac terminu z OM [emoji6] Jaś troszkę większy niż moja Miska ale gartuluje że zdrowo się rozwija [emoji4]Dziewczyny badania wyszły ok
Łożysko wysoko na tylnej ścianie.
Jaś waży już 495g
Zobacz załącznik 854413
Dziewczyny które już mają Bejbiki przy sobie - czy termin Waszego porodu był bliższy terminowi z OM czy z USG? U mnie to 8 dni różnicy.
Super że wszystko dobrze u mnie termin OM był bliższyDziewczyny badania wyszły ok
Jaś waży już 495g
Zobacz załącznik 854413
Dziewczyny które już mają Bejbiki przy sobie - czy termin Waszego porodu był bliższy terminowi z OM czy z USG? U mnie to 8 dni różnicy.
Ja mam taką karuzele z projektorem i muzyczkamiDziewczyny a macie karuzele nad łóżeczka??;-) jeżeli tak,to jakie?;-)
Kawal chlopa z Jasia Gratulacje, niech maluszek dalej zdrowo rosnieDziewczyny badania wyszły ok
Jaś waży już 495g
Zobacz załącznik 854413
Trzymam kciuki kochana, maluszek musi byc zdrowyja juz po wizycie. wedlug wielkosci glowki to termin na 26.09 wg wielkosci brzucha to na 20.09 a dl kosci udowej to na 18.09. maz skwitowal tak -za mna bedzie wysoki i gruby
Wyglada to dobrze. najprawdopodobniej jutro beda wyniki amnio....
Ladna Mysle, ze przez pierwsze tygodnie karuzela nie potrzebna ale to niech sie wypowiedza doswiadczone mamusie. U mnie sie sprawdzila w okolicach 2-3msc. Jak sie obawiasz, ze karuzela zakłuci prace monitora to jej nie wlàczaj, mysle, ze dziecko i tak bedzie zainteresowane nawet jak nie bedzie grac i sie krecicJa mam z Mamas&Papas, ale nie wiem czy nie zdemontuję bo ponoć może zaburzać pracę monitorów oddechu.
Zobacz załącznik 854466