reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

4C82BFFD-C8D5-4B46-ADA5-7C757A6C9005.jpeg @jasani odbieralas juz baby box z babysam? Ja bylam dzisiaj i powiem Ci, ze mialam go w ogole nie zamawiac, bo dwa lata temu byl kiepski a teraz jestem mile zaskoczona, bo sa butelki z 3 roznych firm. Ja akurat nie mam tylko tej tommee tippee ale butelek nigdy za malo :p No i kosz na pieluchy jest lepszy jak dla mnie. 200kr rabatu na zakupy tez sie przyda ;) Takze jak jeszcze nie masz to zamawiaj.

Załączniki

• 4C82BFFD-C8D5-4B46-ADA5-7C757A6C9005.jpeg
    4C82BFFD-C8D5-4B46-ADA5-7C757A6C9005.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 126
reklama
Zobacz załącznik 854384 @jasani odbieralas juz baby box z babysam? Ja bylam dzisiaj i powiem Ci, ze mialam go w ogole nie zamawiac, bo dwa lata temu byl kiepski a teraz jestem mile zaskoczona, bo sa butelki z 3 roznych firm. Ja akurat nie mam tylko tej tommee tippee ale butelek nigdy za malo :p No i kosz na pieluchy jest lepszy jak dla mnie. 200kr rabatu na zakupy tez sie przyda ;) Takze jak jeszcze nie masz to zamawiaj.
Tak, mam już. Odebrałam jakieś dwa tygodnie temu a też miałam to olać bo kosz mam kupiny z tej samej firmy tylko inny model. Ale ten wydaje się fajniejszy niż ten co mam :) Z butelek też jestem zadowolona bo w PL kupiłam tylko po jednej Lovi a teraz będę mieć w razie czego zapas :)
A mam jeszcze pytanie. Polecasz jakieś konkretne pieluchy? Bo tutaj w każdym sklepie inne a tych typowych Pampersów brak. Jedynie widziałam w Lidlu, ale to już większe rozmiary.

Tak, mam już. Odebrałam jakieś dwa tygodnie temu a też miałam to olać bo kosz mam kupiny z tej samej firmy tylko inny model. Ale ten wydaje się fajniejszy niż ten co mam :) Z butelek też jestem zadowolona bo w PL kupiłam tylko po jednej Lovi a teraz będę mieć w razie czego zapas :)
A mam jeszcze pytanie. Polecasz jakieś konkretne pieluchy? Bo tutaj w każdym sklepie inne a tych typowych Pampersów brak. Jedynie widziałam w Lidlu, ale to już większe rozmiary.
Jednak decydujesz się na pampersy?

Ja Pampersy widzialam jeszcze w Bilka ale tych moja bratowa nie poleca a ma 4 dzieci. Ja uzywalam Libero i sa swietne. Ostatnio byly gdzies na promo, chyba w Fotex. Kolezanki polecaly jeszcze te z Lidl i Rema1000. Puki co jeszcze nie kupuje zadnych, bo mam duzy zapas tych malych rozmiarow, bo z „babypakow” synka nie uzylam nawet jednej pieluchy, w szpitalu byly tylko Libero, wiec ja innych polecic nie moge. Bede testowac a potem sie okaze, ktore najlepsze beda dla Sary ;)

A masz jakies obiawy zapalenia pecharza? Jesli nie to pewnie krwiaczek. Ja mialam wielkosci ok 1,5cm na 1cm i plamilam ok 2 tyg ale nie codziennie. Jak bedzie Cie cos niepokoic to jedz po prostu na IP. Po co masz sie stresowac.
No właśnie nie mam żadnych problemów z pęcherzem u mnie też krwiaczek ok takiej wielkości jak i Ciebie

Dziewczyny badania wyszły ok:)
Łożysko wysoko na tylnej ścianie.
Jaś waży już 495g :)
upload_2018-5-7_16-21-24.png

Dziewczyny które już mają Bejbiki przy sobie - czy termin Waszego porodu był bliższy terminowi z OM czy z USG? U mnie to 8 dni różnicy.

Załączniki

• upload_2018-5-7_16-21-24.png
    upload_2018-5-7_16-21-24.png
    159,9 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Do góry