reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

4C82BFFD-C8D5-4B46-ADA5-7C757A6C9005.jpeg @jasani odbieralas juz baby box z babysam? Ja bylam dzisiaj i powiem Ci, ze mialam go w ogole nie zamawiac, bo dwa lata temu byl kiepski a teraz jestem mile zaskoczona, bo sa butelki z 3 roznych firm. Ja akurat nie mam tylko tej tommee tippee ale butelek nigdy za malo :p No i kosz na pieluchy jest lepszy jak dla mnie. 200kr rabatu na zakupy tez sie przyda ;) Takze jak jeszcze nie masz to zamawiaj.

Załączniki

• 4C82BFFD-C8D5-4B46-ADA5-7C757A6C9005.jpeg
    4C82BFFD-C8D5-4B46-ADA5-7C757A6C9005.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 121
reklama
Zobacz załącznik 854384 @jasani odbieralas juz baby box z babysam? Ja bylam dzisiaj i powiem Ci, ze mialam go w ogole nie zamawiac, bo dwa lata temu byl kiepski a teraz jestem mile zaskoczona, bo sa butelki z 3 roznych firm. Ja akurat nie mam tylko tej tommee tippee ale butelek nigdy za malo :p No i kosz na pieluchy jest lepszy jak dla mnie. 200kr rabatu na zakupy tez sie przyda ;) Takze jak jeszcze nie masz to zamawiaj.
Tak, mam już. Odebrałam jakieś dwa tygodnie temu a też miałam to olać bo kosz mam kupiny z tej samej firmy tylko inny model. Ale ten wydaje się fajniejszy niż ten co mam :) Z butelek też jestem zadowolona bo w PL kupiłam tylko po jednej Lovi a teraz będę mieć w razie czego zapas :)
A mam jeszcze pytanie. Polecasz jakieś konkretne pieluchy? Bo tutaj w każdym sklepie inne a tych typowych Pampersów brak. Jedynie widziałam w Lidlu, ale to już większe rozmiary.

Tak, mam już. Odebrałam jakieś dwa tygodnie temu a też miałam to olać bo kosz mam kupiny z tej samej firmy tylko inny model. Ale ten wydaje się fajniejszy niż ten co mam :) Z butelek też jestem zadowolona bo w PL kupiłam tylko po jednej Lovi a teraz będę mieć w razie czego zapas :)
A mam jeszcze pytanie. Polecasz jakieś konkretne pieluchy? Bo tutaj w każdym sklepie inne a tych typowych Pampersów brak. Jedynie widziałam w Lidlu, ale to już większe rozmiary.
Jednak decydujesz się na pampersy?

Ja Pampersy widzialam jeszcze w Bilka ale tych moja bratowa nie poleca a ma 4 dzieci. Ja uzywalam Libero i sa swietne. Ostatnio byly gdzies na promo, chyba w Fotex. Kolezanki polecaly jeszcze te z Lidl i Rema1000. Puki co jeszcze nie kupuje zadnych, bo mam duzy zapas tych malych rozmiarow, bo z „babypakow” synka nie uzylam nawet jednej pieluchy, w szpitalu byly tylko Libero, wiec ja innych polecic nie moge. Bede testowac a potem sie okaze, ktore najlepsze beda dla Sary ;)

A masz jakies obiawy zapalenia pecharza? Jesli nie to pewnie krwiaczek. Ja mialam wielkosci ok 1,5cm na 1cm i plamilam ok 2 tyg ale nie codziennie. Jak bedzie Cie cos niepokoic to jedz po prostu na IP. Po co masz sie stresowac.
No właśnie nie mam żadnych problemów z pęcherzem u mnie też krwiaczek ok takiej wielkości jak i Ciebie

Dziewczyny badania wyszły ok:)
Łożysko wysoko na tylnej ścianie.
Jaś waży już 495g :)
upload_2018-5-7_16-21-24.png

Dziewczyny które już mają Bejbiki przy sobie - czy termin Waszego porodu był bliższy terminowi z OM czy z USG? U mnie to 8 dni różnicy.

Załączniki

• upload_2018-5-7_16-21-24.png
    upload_2018-5-7_16-21-24.png
    159,9 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Do góry