walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Bardzo ładna :-)) ma pozytywke?Ja mam z Mamas&Papas, ale nie wiem czy nie zdemontuję bo ponoć może zaburzać pracę monitorów oddechu.
Zobacz załącznik 854466
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładna :-)) ma pozytywke?Ja mam z Mamas&Papas, ale nie wiem czy nie zdemontuję bo ponoć może zaburzać pracę monitorów oddechu.
Zobacz załącznik 854466
Tak, kręci się w kółko i melodyjka gra.Bardzo ładna :-)) ma pozytywke?
O właśnie ja taką z projektorem wybrałam i się nad nią zastanawiam ;-)Ja mam taką karuzele z projektorem i muzyczkami
Super. Trzymam kciuki za dobre wyniki i pełnię szczęścia z ciąży :-)ja juz po wizycie. wedlug wielkosci glowki to termin na 26.09 wg wielkosci brzucha to na 20.09 a dl kosci udowej to na 18.09. maz skwitowal tak -za mna bedzie wysoki i gruby
Wyglada to dobrze. najprawdopodobniej jutro beda wyniki amnio....
Super. Szukałam na początku drewnianej [emoji14] piękne są,ale dość drogie i nie grają... :/Tak, kręci się w kółko i melodyjka gra.
Moja ma to :Link do: Muzyczna KARUZELA z PROJEKTOREM Smily Play 0845O właśnie ja taką z projektorem wybrałam i się nad nią zastanawiam ;-)
Link do: B-Kids Projektor Lampka Pozytywka Muzyczna Karuzela 3w1 - Różowa (1164914) - Ceny i opinie - Ceneo.pl
W Twojej też można później sam projektor odpiac i może służyć za lampkę??
Ta buyelka z MAM jest super i smoczek jest w srodku fajny bo maly i moja ogolnie nie przepada za smoczkiem ale tego czasem pociumka.Zobacz załącznik 854384 @jasani odbieralas juz baby box z babysam? Ja bylam dzisiaj i powiem Ci, ze mialam go w ogole nie zamawiac, bo dwa lata temu byl kiepski a teraz jestem mile zaskoczona, bo sa butelki z 3 roznych firm. Ja akurat nie mam tylko tej tommee tippee ale butelek nigdy za malo [emoji14] No i kosz na pieluchy jest lepszy jak dla mnie. 200kr rabatu na zakupy tez sie przyda Takze jak jeszcze nie masz to zamawiaj.
U nas termin z om 10.04 ale nigdy na niego nie patrzylam bo ja mialam punkcje w 10dc wiec bardzo wczesnie a termin z prenatalbych to byl 4.04 a z usg III trymestru 1.04 a mala sie urodzila 3.04Dziewczyny badania wyszły ok
Łożysko wysoko na tylnej ścianie.
Jaś waży już 495g
Zobacz załącznik 854413
Dziewczyny które już mają Bejbiki przy sobie - czy termin Waszego porodu był bliższy terminowi z OM czy z USG? U mnie to 8 dni różnicy.
ja juz po wizycie. wedlug wielkosci glowki to termin na 26.09 wg wielkosci brzucha to na 20.09 a dl kosci udowej to na 18.09. maz skwitowal tak -za mna bedzie wysoki i gruby
Wyglada to dobrze. najprawdopodobniej jutro beda wyniki amnio....
Dziewczyny mam pytanie czy podczas drugiego badania prenatalnego miałyście pobierana krew? Właśnie wczoraj miałam krew pobrana i zastanawiam się co to za badanie?