Ja w Paryżu mieszkam tu często w okolicznych miejscowościach są takie wyprzedaże
To kupuj hurtowo, wysyłaj paczki do Pl, a my tu dystrybucję zrobimy Taki mały biznes, dodatek do becikowego będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w Paryżu mieszkam tu często w okolicznych miejscowościach są takie wyprzedaże
Ja kupilam za radą położnej w szkole rodzenia takie kolko do wanny i basenu dla niemowlaka bo jest łatwiejsze w pielęgnacji ale ani razu nie używalam. Pierwsze parę dni mnie tak bolało na dole że kółko by mi nie pomogło. Po prostu nie siedzialam i tyle. Potem już bez kółka daje się radę [emoji6]Hehe znowu te dyskusje o Ali? To ja juz bym wolała kupic ciuszek niż taka „poduszkę”, której raczej nie wypierzesz i nie wiesz czy nie zrobi więcej krzywdy dziecku niż pożytku... ale to oczywiście tylko moje zdanie .
Ale jestem ciekawa co sądzicie o takiej poduszce( zwłaszcza dziewczyny , które rodziły SN) po porodzie do siadania? Faktycznie to ułatwia życie ?
Zobacz załącznik 853969
Bo to kawał czasu [emoji33] Pewnie już nie można jeść?ja bylam wykonczona samym lezeniem pod kfoplowka 12 h gdzie skurcze zanikaly
Ja dopasowywalam do kołderki i poduszki a prześcieradło do materacu.Dziewczyny ja znowu z prośbą o pomoc ;-) zamówilismy meble,kupiliśmy pościel i teraz moje pytanie... jaki macie rozmiar pościeli?? Ja mam 100 x 135 i niby ten jest najbardziej standardowy,ale dla mnie to za wielkie dla takich maleństw...
Żywia urodzila sie 27.11 super dzien!Termin porodu... Według @ 27. 11.2018 a z usg 3.12
Czyli zamiast 62 lepiej wziąć 56 na dużą swierzynkę?
Tez tak mysle my już mamy chyba imiona wybrane, chłopczyk-Błażej a dziewczynka -Nela. Zawsze marzyłam o Aurelii ale mam wadę wymowy i to moje rrrr...trochę dziwnie brzmiŻywia urodzila sie 27.11 super dzien!
Lidl ma dużą rozmiarowke. Mam koszulę z Lidla niby 36 ale jej krój i wielkość starczy mi na całą ciążęNie wiem czy nawet 56 nie będzie za duże. Jak ja ostatnio kupiłam ciuszki w lidlu niektóre poprzymierzalam 56 to do innych odpowiadały nawet 68 [emoji2]