reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hehe znowu te dyskusje o Ali? To ja juz bym wolała kupic ciuszek niż taka „poduszkę”, której raczej nie wypierzesz i nie wiesz czy nie zrobi więcej krzywdy dziecku niż pożytku... ale to oczywiście tylko moje zdanie .
Ale jestem ciekawa co sądzicie o takiej poduszce( zwłaszcza dziewczyny , które rodziły SN) po porodzie do siadania? Faktycznie to ułatwia życie ?
Zobacz załącznik 853969
Ja kupilam za radą położnej w szkole rodzenia takie kolko do wanny i basenu dla niemowlaka bo jest łatwiejsze w pielęgnacji ale ani razu nie używalam. Pierwsze parę dni mnie tak bolało na dole że kółko by mi nie pomogło. Po prostu nie siedzialam i tyle. Potem już bez kółka daje się radę [emoji6]

reklama
Dziewczyny Makabra migrena trzymała cała noc od wczoraj i nadal trzyma mdli mnie że Masakra plus trawienie mi ruszylo nie jestem w stanie niż zjeść ani pić nawet wody mam światłowstręt że maskara

Do góry