reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To mój miał przy porodzie (41tc) 3100. Duże dzidzie macie. [emoji106] [emoji27]

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz sie pocę jak myśle o porodzie i zastanawiam sie nad cc jak bedzie powyżej 4 kg [emoji17]

Co polecacie z filtrem do smarowania buźki?

Wczoraj czytałam Srokę i poleca Derme b. Dobry skład, zreszta jak wszystkie ich kosmetyki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz sie pocę jak myśle o porodzie i zastanawiam sie nad cc jak bedzie powyżej 4 kg [emoji17]

Wczoraj czytałam Srokę i poleca Derme b. Dobry skład, zreszta jak wszystkie ich kosmetyki [emoji6]

ja do tej pory sobie wmawiałam ze dam rade sn, ale dziś jak uslyszalam jego wage to się przeraziłam, 4 tygodnie temu wazyl 1700 g, i znow zaczynam się bac porodu :(

To mój miał przy porodzie (41tc) 3100. Duże dzidzie macie. [emoji106] [emoji27]

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Vinszka, wolałabym być na twoim miejscu :sorry: Nie wiem jak się skończy ale szykuję się do porodu SN i właśnie dlatego bardzo chce żeby córeczka pospieszyła się na ten świat jak zapowiada się że nie będzie kruszynką :rolleyes2:

Vinszka, wolałabym być na twoim miejscu :sorry: Nie wiem jak się skończy ale szykuję się do porodu SN i właśnie dlatego bardzo chce żeby córeczka pospieszyła się na ten świat jak zapowiada się że nie będzie kruszynką :rolleyes2:

Mojej kuzynce przed porodem zważyli córkę i powiedzieli, ze wazy 4600g i miała cc. Jak ja zważyli po urodzeniu ważyła 4100g. Wiem, ze nie zawsze zdarzają się takie rozbieżności w wadze, ale można się spodziewać, ze będzie mniejsza [emoji4]

Co polecacie z filtrem do smarowania buźki?
Ja kupiłam DERMEDIC SUNBRELLA BABY. Sroka o polecala. Ja sama też polecam, bo używam kremu z filtrem tej firmy dla dorosłych. Do tego jestem alergikiem i są to dobre kosmetyki dla takich wrażliwcow.
Yyyy ja też nie hi od sąsiada dostałam łóżeczko a materac od szefowej :)Nie z Ikei
Mój materac też nie jest z ikei :D ale cała reszta już tak :p

Mojej kuzynce przed porodem zważyli córkę i powiedzieli, ze wazy 4600g i miała cc. Jak ja zważyli po urodzeniu ważyła 4100g. Wiem, ze nie zawsze zdarzają się takie rozbieżności w wadze, ale można się spodziewać, ze będzie mniejsza [emoji4]

No też właśnie słyszałam że są rozbieżności często i na to liczę :-) :)

reklama
Do góry