adunnnia90
Fanka BB :)
Ja wczoraj kupiłam z filtrem 50 z. Musieli Pani w aptece polecala bo jest od 1 dni zyciaCo polecacie z filtrem do smarowania buźki?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj kupiłam z filtrem 50 z. Musieli Pani w aptece polecala bo jest od 1 dni zyciaCo polecacie z filtrem do smarowania buźki?
Ja kupiłam zestaw z firmy Klupś model Rafał. Jeszcze nie dotarły, wiec nie wiem dokładnie jak to będzie wyglądać.Mam jakies tam upatrzone na allegro ale jednak lozeczko bym chciala zobaczyć. W przyszla sobote planuje wyjazd do sasiedniego miasta patrzyc na wozki i lozeczka i jak bedzie fajne to juz kupie a wozek rączej bede szukac na necie bo pewno bedzie taniej jak w sklepie
Ja ma zestaw Klupś Marsell i jest jakościowo bardzo dobry i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona z wyboru [emoji3]Ja kupiłam zestaw z firmy Klupś model Rafał. Jeszcze nie dotarły, wiec nie wiem dokładnie jak to będzie wyglądać.
Te sówki też mi się podobały, ale ostatecznie wybrałam Rafała bo do podłogi będą pasowaćJa ma zestaw Klupś Marsell i jest jakościowo bardzo dobry i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona z wyboru [emoji3]
Moja szwagierka smarowala emolium. Ja sama dla siebie na zimę tez go kupujeCo polecacie z filtrem do smarowania buźki?
Czyli już się nastawiacie na opalanie :-) cudnie!Ja wczoraj kupiłam z filtrem 50 z. Musieli Pani w aptece polecala bo jest od 1 dni zycia
Ja wstępnie mam też upatrzony z firmy Klupś tylko model Marsel. Dziewczyny tutaj polecaly. Koniecznie zrób zdjęcia i podziel się opinią :-)Ja kupiłam zestaw z firmy Klupś model Rafał. Jeszcze nie dotarły, wiec nie wiem dokładnie jak to będzie wyglądać.
Ooo to takie jak @adunnnia90. Jak dotrą to postaram się pokazać jak wyglądają.Ja wstępnie mam też upatrzony z firmy Klupś tylko model Marsel. Dziewczyny tutaj polecaly. Koniecznie zrób zdjęcia i podziel się opinią :-)
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak i jeszcze @dreamscometrue ma takie sameOoo to takie jak @adunnnia90. Jak dotrą to postaram się pokazać jak wyglądają.
nie nastawiam się na razie, lekarz nic nie wspominal o cc wiec zobaczymy jak to wyjdzie, 26 mam ostatnia wizyte przed porodem i wtedy się okaze. Jak na razie wszystko pozamykane, szyjka 4 cm nc nie zapowiada ze będzie wcześniej. Jak będzie ponad 4 kg to raczej nie dam rady sn bo ja malutka 158 i drobna. Ja urodziłam się 3650To bedzie duzy bobas kochana a Ty planujesz porod naturalny czy cc bo do maja to pewno kolo 4 kg bedzie? Moj Hubcio dzis wazyl 480gram a 3 tygodnie temu 250 i sie zapowiada ze tez bedzie duzy ja ponad 4 kg wazylam