reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Łóżeczko z allegro polecam, naprawde duży wybór. Każdy znajdzie coś dla siebie. Czyli nie mam wszystkiego z ikei :wink::p
Mam jakies tam upatrzone na allegro ale jednak lozeczko bym chciala zobaczyć. W przyszla sobote planuje wyjazd do sasiedniego miasta patrzyc na wozki i lozeczka i jak bedzie fajne to juz kupie a wozek rączej bede szukac na necie bo pewno bedzie taniej jak w sklepie

ja tez już po wizycie, wszystko ok, mój klusek już wazy 3100 g, dziś tez mnie lekarz nastraszyl ze nic nie widzi i chyba dziewczynka, a potem ciśnienie 145 /90 :D
To bedzie duzy bobas:) kochana a Ty planujesz porod naturalny czy cc bo do maja to pewno kolo 4 kg bedzie:)? Moj Hubcio dzis wazyl 480gram a 3 tygodnie temu 250 i sie zapowiada ze tez bedzie duzy:) ja ponad 4 kg wazylam

ja tez już po wizycie, wszystko ok, mój klusek już wazy 3100 g, dziś tez mnie lekarz nastraszyl ze nic nie widzi i chyba dziewczynka, a potem ciśnienie 145 /90 :D
Ja też po wizycie. Moja chyba przoduje [emoji12] 39+2 3800g. A na serio boję się jak to będzie. Oby już lada dzień zaczęła pchać się na zewnątrz. Rozwarcie mam 1-2 cm, szyjka bardzo miękka i krótka. Czekamy [emoji217]

No mały rośnie, kopie a kręgosłup to odczuwa [emoji58] moze zechce w maju przywitać swiat [emoji12] nie będę miała nic przeciwko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To bedzie duzy bobas:) kochana a Ty planujesz porod naturalny czy cc bo do maja to pewno kolo 4 kg bedzie:)? Moj Hubcio dzis wazyl 480gram a 3 tygodnie temu 250 i sie zapowiada ze tez bedzie duzy:) ja ponad 4 kg wazylam
Ja też po wizycie. Moja chyba przoduje [emoji12] 39+2 3800g. A na serio boję się jak to będzie. Oby już lada dzień zaczęła pchać się na zewnątrz. Rozwarcie mam 1-2 cm, szyjka bardzo miękka i krótka. Czekamy [emoji217]
Same kluseczki się szykują [emoji3] [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

To mój miał przy porodzie (41tc) 3100. Duże dzidzie macie. [emoji106] [emoji27]

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I pytanie na te temat szczepionek, czy pneumokoki wybralyscie płatne czy nie.
Czy szczepicie na meningokoki i rotowirusy?

Do góry