reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja zabrałam się dzisiaj za pranie ciuszków i mam pytanie. Czy prałyście od razu wszystkie rozmiary? Bo ja mam aż do 80 i szczerze to za bardzo nie mam ich jeszcze gdzie układać. Narazie piorę te najmniejsze. I czy zabawki takie pluszowe też wrzucałyście do pralki?
Ja prałam do rozmiaru 68 a reszta czeka zapakowana w kartony :)

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, ktore robily zakupy na Wish czy innych chinskich stronach. Jak wypadaja te ciuszki jakosciowo? Mozecie wrzucic fotki? Wyskoczyla mi reklama w proponowanych na fb i na zdjeciach te ubranka wygladaja pieknie, kusi mnie cos kupic :p

Ja prałam do rozmiaru 68 a reszta czeka zapakowana w kartony :)
Ja robilam tak samo i pralam wszystkie zabawki, kocyki, zdejmowane materialowe elementy wozka tez. Zabawki lub elementy z innych tworzyw przecieralam chusteczkami do dezynfekcji. Fakt, ze bylismy caly czas w szpitalu i musialam dbac aby zadne zarazki nie docieraly do synka ale teraz bede robic tak samo, bo nie wiadomo kto wczesniej tych rzeczy dotykal ;)

A ja zabrałam się dzisiaj za pranie ciuszków i mam pytanie. Czy prałyście od razu wszystkie rozmiary? Bo ja mam aż do 80 i szczerze to za bardzo nie mam ich jeszcze gdzie układać. Narazie piorę te najmniejsze. I czy zabawki takie pluszowe też wrzucałyście do pralki?
Ja uprałam do 68 reszta czeka, pluszaki wszystkie tez prałam, kołderki, ochraniacze, rozki, pokrowce

Mam pytanie do dziewczyn, ktore robily zakupy na Wish czy innych chinskich stronach. Jak wypadaja te ciuszki jakosciowo? Mozecie wrzucic fotki? Wyskoczyla mi reklama w proponowanych na fb i na zdjeciach te ubranka wygladaja pieknie, kusi mnie cos kupic :p
Wszystko zależy od producenta bodziaki 100% bawełna dobra jakościowo .za 3 szt chyba 7€ płaciłem
MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1522391328432.jpg_1522391330445.jpeg

Załączniki

• MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1522391328432.jpg_1522391330445.jpeg
    MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1522391328432.jpg_1522391330445.jpeg
    213,2 KB · Wyświetleń: 392
reklama
Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej

Do góry