reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny po cc - powiedzcie proszę jak to było z kangurowaniem i dostawianiem Maleństwa do piersi? Te 6h po znieczuleniu zewnątrzoponowym, jak musialyscie leżeć plackiem to Maluszek był zabrany, czy leżeli na Was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marceline wyjeli z brzucha i dali tacie do kongurowania. Mnie zaszyli i zawiezli do nich do pokoju i dali ja mi .Byłam podpięta pod monitory z mała na klacie. Potem piguola przyszła i pokazała jak stymulować cycki I zebrała pokarm do szczykawki i dała małej mała łapala za cycusia

reklama
A ja zabrałam się dzisiaj za pranie ciuszków i mam pytanie. Czy prałyście od razu wszystkie rozmiary? Bo ja mam aż do 80 i szczerze to za bardzo nie mam ich jeszcze gdzie układać. Narazie piorę te najmniejsze. I czy zabawki takie pluszowe też wrzucałyście do pralki?
Ja pralam wszystkie rozmiary :D

Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
Ja mam do rozmiaru 80, bo moja mama szalała... Sama pewnie kupilabym do max 68.

Ja pralam wszystkie rozmiary :D
Ahhh jeszcze rozmiary .
Lidl ma wielkie 56 Marcelina jeszcze wejdzie pepko ma małe bo chodzi już w 74 .I jeszcze wszystko zależy jak materiał reaguje na suszenie w suszarce bo ja czasem miewam wątpliwości czy to ona już urosła czy to się skurczyło......

reklama
Do góry