reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oto on [emoji12] 37+5
49bdd3362b8f54f7f762584951685378.jpg
Aaaaaa brzuch bez głowy :szok:

reklama
Arbuzik?? :-) to ja będę miała dynię chyba i to taką jak karoca dla kopciuszka [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej mi było bardzo ciężko. A jak już leżałam na patologii ciąży to nie miescilam się w kabinie prysznicowej. Tzn gdybym miała stać nieruchomo to spoko Ale brzydzilam się tego niedomytego plastiku i płytek więc kapalam się w łazience gdzie nie było kabiny i stało krzesełko kąpielowe więc mogłam (z trudem ale jednak) ogolić nogi haha

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

Ojej mi było bardzo ciężko. A jak już leżałam na patologii ciąży to nie miescilam się w kabinie prysznicowej. Tzn gdybym miała stać nieruchomo to spoko Ale brzydzilam się tego niedomytego plastiku i płytek więc kapalam się w łazience gdzie nie było kabiny i stało krzesełko kąpielowe więc mogłam (z trudem ale jednak) ogolić nogi haha

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Proszę mnie nie straszyć [emoji14] długo byłaś na patologii?

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja zabrałam się dzisiaj za pranie ciuszków i mam pytanie. Czy prałyście od razu wszystkie rozmiary? Bo ja mam aż do 80 i szczerze to za bardzo nie mam ich jeszcze gdzie układać. Narazie piorę te najmniejsze. I czy zabawki takie pluszowe też wrzucałyście do pralki?

reklama
Do góry