reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
Mam sporo ciuszkow na 56-62 ale chyba najwiecej mi sie uzbieralo roz 68. Tych mniejszych juz nie kupuje, mam juz cala wyprawke. Moj synek mial 60cm jak sie urodzil i tych mniejszych wcale nie uzywalam, pewnie dlatego teraz skupiam sie na ciut wiekszych.

Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
Ja kupowakam 56/62 sie okaxslo ze trzeba kupuc 45 .
Marcelina ma 4 miesiące i nosi 68/74 .
Kombinezony na zimę miała 3 .... bo ciągle małe ha ha ha ha

MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1522754567212.jpg_1522754569444.jpeg

Załączniki

• MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1522754567212.jpg_1522754569444.jpeg
    MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1522754567212.jpg_1522754569444.jpeg
    388,5 KB · Wyświetleń: 402
Dziewczyny po cc - powiedzcie proszę jak to było z kangurowaniem i dostawianiem Maleństwa do piersi? Te 6h po znieczuleniu zewnątrzoponowym, jak musialyscie leżeć plackiem to Maluszek był zabrany, czy leżeli na Was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nasza ksiezniczka juz jest z nami[emoji7]
Po 3 dniach skurczy zrobili cc bo problem z pulsem byl. Nie moge uwierzyc w nasz my wielki cud[emoji7] jestesmy zakochani po uszy
Cudownie! Ściskam Was wszystkich mocno i gratuluję :-) wrzuć nam fotkę Maleńkiej Księżniczki [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam głównie małe

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry