reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
Mam sporo ciuszkow na 56-62 ale chyba najwiecej mi sie uzbieralo roz 68. Tych mniejszych juz nie kupuje, mam juz cala wyprawke. Moj synek mial 60cm jak sie urodzil i tych mniejszych wcale nie uzywalam, pewnie dlatego teraz skupiam sie na ciut wiekszych.

Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
Ja kupowakam 56/62 sie okaxslo ze trzeba kupuc 45 .
Marcelina ma 4 miesiące i nosi 68/74 .
Kombinezony na zimę miała 3 .... bo ciągle małe ha ha ha ha

MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1522754567212.jpg_1522754569444.jpeg

Załączniki

• MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1522754567212.jpg_1522754569444.jpeg
    MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1522754567212.jpg_1522754569444.jpeg
    388,5 KB · Wyświetleń: 398
Dziewczyny po cc - powiedzcie proszę jak to było z kangurowaniem i dostawianiem Maleństwa do piersi? Te 6h po znieczuleniu zewnątrzoponowym, jak musialyscie leżeć plackiem to Maluszek był zabrany, czy leżeli na Was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nasza ksiezniczka juz jest z nami[emoji7]
Po 3 dniach skurczy zrobili cc bo problem z pulsem byl. Nie moge uwierzyc w nasz my wielki cud[emoji7] jestesmy zakochani po uszy
Cudownie! Ściskam Was wszystkich mocno i gratuluję :-) wrzuć nam fotkę Maleńkiej Księżniczki [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam głównie małe

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry