hope322
Fanka BB :)
Jaka ona slodka Chyba sie skusze na jakis komplecikWszystko zależy od producenta bodziaki 100% bawełna dobra jakościowo .za 3 szt chyba 7€ płaciłem Zobacz załącznik 844484
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka ona slodka Chyba sie skusze na jakis komplecikWszystko zależy od producenta bodziaki 100% bawełna dobra jakościowo .za 3 szt chyba 7€ płaciłem Zobacz załącznik 844484
Mam sporo ciuszkow na 56-62 ale chyba najwiecej mi sie uzbieralo roz 68. Tych mniejszych juz nie kupuje, mam juz cala wyprawke. Moj synek mial 60cm jak sie urodzil i tych mniejszych wcale nie uzywalam, pewnie dlatego teraz skupiam sie na ciut wiekszych.Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
Ja kupowakam 56/62 sie okaxslo ze trzeba kupuc 45 .Dziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
Cudownie! Ściskam Was wszystkich mocno i gratuluję :-) wrzuć nam fotkę Maleńkiej Księżniczki [emoji7]Dziewczyny nasza ksiezniczka juz jest z nami[emoji7]
Po 3 dniach skurczy zrobili cc bo problem z pulsem byl. Nie moge uwierzyc w nasz my wielki cud[emoji7] jestesmy zakochani po uszy
Ja też mam głównie małeDziewczyny a Wy takie duze ubranka tez od razu kupujecie? Ja sie glownie skupiam na 56 i 62. Nam jeszcze kombinezon na zime 68 rozmiar kupiony używany bo bylo grzechem go nie kupic przy okazji innego kombinezonu 62, potem mam jedne spodenki i koszulke 68 i to wszystko. Ja myslalam ze takie duze to pozniej
GratulujęDziewczyny nasza ksiezniczka juz jest z nami[emoji7]
Po 3 dniach skurczy zrobili cc bo problem z pulsem byl. Nie moge uwierzyc w nasz my wielki cud[emoji7] jestesmy zakochani po uszy