reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a czy robiłyscie/zamierzacie robić sesje noworodkowa? Ja chciałam, a teraz nie wiem czy chcę. Zdjęcia piękne, ale te dzieciaczki takie malutkie (ok. 10-dniowe), takie nienaturalne pozycje, przebieranki i jeszcze czas trwania sesji ok. 5 godzin... Obawiam się, że to męczące dla takiego maleństwa. Co myślicie na ten temat?

Dziewczyny troche sie niepokoje. Od wczoraj mala jest strasznie aktywna, co chwile sie wypycha, skacze itd.. nie wiem co mam o tym myslec? Moze cos jej nie pasuje? Sa momenty ze na kilka cm sie wypina i szaleje. Moze cos jej dolega albo przeszkadza?

Dziewczyny troche sie niepokoje. Od wczoraj mala jest strasznie aktywna, co chwile sie wypycha, skacze itd.. nie wiem co mam o tym myslec? Moze cos jej nie pasuje? Sa momenty ze na kilka cm sie wypina i szaleje. Moze cos jej dolega albo przeszkadza?
Moja też czasami tak szaleje :) Wg mnie jest ok.

Ale ja zaczelam 37tc wiec to chyba wlasnie nie jest ok...
Ja mam tez 37tydzien i mój mały dziś też jest aktywny brzuch mi lata w każdą stronę wypycha się wypina dupka kopię nóżkami i rączkami i tak po całym brzuchu wczoraj mniej czasami muszę go obudzić bo ma lenia a jednego dnia aktywny.Jezeli coś nie pokoi jedz na IP żeby sprawdzić.Poprostu może taki dzień ma ;)

reklama
Ja mam tez 37tydzien i mój mały dziś też jest aktywny brzuch mi lata w każdą stronę wypycha się wypina dupka kopię nóżkami i rączkami i tak po całym brzuchu wczoraj mniej czasami muszę go obudzić bo ma lenia a jednego dnia aktywny.Jezeli coś nie pokoi jedz na IP żeby sprawdzić.Poprostu może taki dzień ma ;)
Kurde sama nie wiem co myslec... do szpitala mam 100km i w zwiazku z pogoda u nas nie jest ciekawie..
Moze mi sie tylko wydaje? To nie jest tak ze 24h na dobe szaleje bo sa chwile odpoczynku ale potem strasznie mocno sie wypina..

Do góry