kredka82
Fanka BB :)
Ja tez mam roan bass soft w ekoskorzeJuz sobie zobacze na ten wózek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam roan bass soft w ekoskorzeJuz sobie zobacze na ten wózek
Zdjęcia nie mam, bo są jeszcze w kartonie ale to nic nadzwyczajnego tylko mebelki z Ikei łóżeczko, komoda i jeszcze będzie komoda z przewijakiem.Super masz zdjecie mebelkow?? Wczoraj wlasnie czytalam o tych misiach i chyba tez kupie cos takiego.
Ja byłam pewna na 100 %, że kupimy joolza day 2. Ostatecznie zamówiliśmy cybex priam lux, bo po obejrzeniu na żywo wg mnie i mojego M wypadł lepiej. Do tego jeszcze dziewczyny tutaj mi pisały żeby nie brać spacerówki kubełkowej tylko klasyczną, a w joolzie tylko kubełkowa.Kochane a jakie macie wozki dla dzieci?? Ja jeszcze nie bedac w ciazy zakochalam sie w Anexie ale ostatnio sie sporo złego o nich naczytalam. Jeszcze mam czas ale myslec powoli trzeba. Na pewno pojade do jakiegos sklepu i popytam bo u nas asfaltow brak i drogi sa kijowe wiec musi miec wozek dobre amortyzatory zeby maluszkowi bylo dobrze
Czeksm na opinie i fotki po złożeniu bo też planuje w Ikei zakupić :-)Zdjęcia nie mam, bo są jeszcze w kartonie ale to nic nadzwyczajnego tylko mebelki z Ikei łóżeczko, komoda i jeszcze będzie komoda z przewijakiem.
Ja byłam pewna na 100 %, że kupimy joolza day 2. Ostatecznie zamówiliśmy cybex priam lux, bo po obejrzeniu na żywo wg mnie i mojego M wypadł lepiej. Do tego jeszcze dziewczyny tutaj mi mówiły żeby nie brać spacerówki kubełkowej tylko klasyczną, a w joolzie tylko kubełkowa.
Dziewczyny orientujecie się czy ceny w Smyku stacjonarnym są takie same jak przez internet?
Roan bass softKochane a jakie macie wozki dla dzieci?? Ja jeszcze nie bedac w ciazy zakochalam sie w Anexie ale ostatnio sie sporo złego o nich naczytalam. Jeszcze mam czas ale myslec powoli trzeba. Na pewno pojade do jakiegos sklepu i popytam bo u nas asfaltow brak i drogi sa kijowe wiec musi miec wozek dobre amortyzatory zeby maluszkowi bylo dobrze
Z tego co ja wiem i na własnym przypadku się przekonałam ceny w sklepie internetowym są niższe.Zdjęcia nie mam, bo są jeszcze w kartonie [emoji14] ale to nic nadzwyczajnego tylko mebelki z Ikei łóżeczko, komoda i jeszcze będzie komoda z przewijakiem.
Ja byłam pewna na 100 %, że kupimy joolza day 2. Ostatecznie zamówiliśmy cybex priam lux, bo po obejrzeniu na żywo wg mnie i mojego M wypadł lepiej. Do tego jeszcze dziewczyny tutaj mi pisały żeby nie brać spacerówki kubełkowej tylko klasyczną, a w joolzie tylko kubełkowa.
Dziewczyny orientujecie się czy ceny w Smyku stacjonarnym są takie same jak przez internet?
Ja też za wózkami się rozglądam mimo że jest czas ale jakoś boję się zostawiać wszystko na ostatnią chwilę... [emoji6]Kochane a jakie macie wozki dla dzieci?? Ja jeszcze nie bedac w ciazy zakochalam sie w Anexie ale ostatnio sie sporo złego o nich naczytalam. Jeszcze mam czas ale myslec powoli trzeba. Na pewno pojade do jakiegos sklepu i popytam bo u nas asfaltow brak i drogi sa kijowe wiec musi miec wozek dobre amortyzatory zeby maluszkowi bylo dobrze
Ja nie wiem czy bym nie kupowala na allegro. Obejzec oczywisciw w sklepie ale zamówić ale jak fajny sklep to dawaj linka poprosze widze ze ten roan ma duza popularnoscDziewczyny jakby ktoras szukala rego roan bass to mi tu jedna z dziewczyn wstawila linka do sklepu w krakowie swiat dziecka i tam zdecydowanie najnizsza cena wiec i ja tam kupowalam i ok 3 tyg czekalam na wozek
Szukaj sd krakJa nie wiem czy bym nie kupowala na allegro. Obejzec oczywisciw w sklepie ale zamówić ale jak fajny sklep to dawaj linka poprosze widze ze ten roan ma duza popularnosc