reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie miałam cukrzycy na zdjęciu robię jej paznokcie . Marcelina urodziła się w 35 tc i miała spadki cukru do 40 i mierzyli jej przed i po jedzeniu co 3 h .Dostała mm bo moje mleko nie dawało rady podnieść jej cukru - Za mało mleka .
I tak karmiła ja mixem od urodzenia .
To pomyliłam osoby ;) Jednak okulista się kłania u mnie bo zle widzę :) ale dziękuje za odp

No właśnie i to jest dziwne. U mnie ściany to karton i nie mam do czego przykręcić.
Potwierdzam w instrukcji jest informacja, ze komoda musi być przykrecona do ściany. Ja to mam bzika na punkcie bezpieczeństwa i właśnie przemknela mi myśl, żeby zwrócić komodę. No ale z drugiej strony każdy mebel może się przewrócić jeśli np. dziecko będzie wspinalo się po szufladach. Nie wiem co o tym myśleć.

Potwierdzam w instrukcji jest informacja, ze komoda musi być przykrecona do ściany. Ja to mam bzika na punkcie bezpieczeństwa i właśnie przemknela mi myśl, żeby zwrócić komodę. No ale z drugiej strony każdy mebel może się przewrócić jeśli np. dziecko będzie wspinalo się po szufladach. Nie wiem co o tym myśleć.
No są różne sytuacje, wiadomo. Ale ważne jest też z czego zrobione są meble. Jeżeli jest to lite drewno, ciężkie to i szansa przewrócenia takiego ciężaru jest dużo mniejsza.

reklama
A jak już się przewróci to zabije ....
Zabić może nawet i ten z Ikea. Ja tylko napisałam jakie mam o tym zdanie i co słyszałam. Mam w domu komody tak cieżkie, ze dorosły ma problem, zeby to przestawić więc co dopiero dziecko. Każda rzecz może być zagrożeniem dla malucha. I najlepiej starać się to zagrożenie zminimalizować. Dlatego wolałabym postawić na meble z solidnego, litego drewna.

Do góry