reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To super
Nie wymagaj za duzo hi hi moja zjadła butle 120 o 5 i teraz o 7 zasnęła a ja ciągne mleko na następne karmienie ....
Dzieci które jedzą i odkładane do łóżeczka śpią istnieją chyba tylko na filmach ...ha ha ha
Może później jak będą starsze .....
Ejjj... Moj taki był i jest [emoji16] po butli zawsze śpi [emoji16] zje o 6-7 rano i śpi do 8-9 [emoji8]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mogę iść spać. Czekam aż mnie dziecko obudzi nie budzę......
15172938509361375219774.jpg

Załączniki

• 15172938509361375219774.jpg
    15172938509361375219774.jpg
    918,7 KB · Wyświetleń: 382
A ja na poważnie myślałam żeby używać i wielo- i jednorazowe pieluchy jednocześnie ale mąż przekonał mnie że jak nie chcę używać zwyklych jednorazowych cały czas z powodu ich minusów to żebym kupowala ekopieluchy i spala spokojnie. Ale pieluch tetrowych i flanelowych też trochę kupiłam i na pewno dzidziuś będzie czasem sobie lezakowal bez niczego żeby skóra oddychala [emoji5]
Też miałam plan używać i takich i takich,ale jak się okazało że bliźniaki to raczej zostają tylko pampresy jednorazowe :-D

To super
Nie wymagaj za duzo hi hi moja zjadła butle 120 o 5 i teraz o 7 zasnęła a ja ciągne mleko na następne karmienie ....
Dzieci które jedzą i odkładane do łóżeczka śpią istnieją chyba tylko na filmach ...ha ha ha
Może później jak będą starsze .....
Moje tak robią. Dostaja butle i do łóżeczka i śpią [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas ciężka nocka, plakaly i marudne maluchy były po szczepieniu, do tego jeszcze gorączka...[emoji17]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry