jasani
Fanka BB :)
Hehe jest to jakaś opcja. Na moją siostrę tak mówiliU mnie nadal brak kompromisu Obecnie odłożyliśmy temat na bok bo jakoś nas męczył i przytłaczał. Chyba Mysza pozostanie Myszą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe jest to jakaś opcja. Na moją siostrę tak mówiliU mnie nadal brak kompromisu Obecnie odłożyliśmy temat na bok bo jakoś nas męczył i przytłaczał. Chyba Mysza pozostanie Myszą
U mnie będzie MatyldaDziewczyny macie juz imiona powybierane? Bo nic sie nu2e chwalicie!
MarcelinaDziewczyny macie juz imiona powybierane? Bo nic sie nu2e chwalicie!
Ja na początku woda przegotowaną myłam, ale położna powiedziała, że nie potrzeba bo w sumie dziecko kąpiesz w wodzie prosto z kranu. A waciki te dużeTeż słyszałam o tym, że od chusteczek lepszy wacik i woda. A te waciki mają być jakieś specjalne, czy tylko chodzi o to żeby były te duże XXL i czy woda ma być przygotowana?
A co do chusteczek wczoraj czytałam na tym blogu sroka o..., że te chusteczki rossmann są ok. Tzn. te różowe.
Link do: Analiza: Chusteczki nawilżane A-C | Sroka o....
A ja myślałam, że kąpie się właśnie w przegotowanejJa na początku woda przegotowaną myłam, ale położna powiedziała, że nie potrzeba bo w sumie dziecko kąpiesz w wodzie prosto z kranu. A waciki te duże
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji3] ja tylko chusteczek używam jak gdzieś wychodzimyA ja myślałam, że kąpie się właśnie w przegotowanej
Zapisałam się jutro na usg i potem, zaczynam szaleć z wyprawką :-))Oj wiesz co byś miała jakbyś się na takie zdecydowala[emoji33] ja bez tego mam pełen kosz prasowania i prania co drugi dzień...
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja myślałam, że kąpie się właśnie w przegotowanej
Ja też używam wacików i wody. Woda zwykła z kranu, ale musi być ciepła waciki duże kindii. Do tej pory nie było żadnych odparzen ani uczulen
No wlasnie sie zastanawialam czy przegotowana przemywac ale fakt przeciez kapiemy w zwyklej.Ja na początku woda przegotowaną myłam, ale położna powiedziała, że nie potrzeba bo w sumie dziecko kąpiesz w wodzie prosto z kranu. A waciki te duże
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom