reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Też słyszałam o tym, że od chusteczek lepszy wacik i woda. A te waciki mają być jakieś specjalne, czy tylko chodzi o to żeby były te duże XXL i czy woda ma być przygotowana?
A co do chusteczek wczoraj czytałam na tym blogu sroka o..., że te chusteczki rossmann są ok. Tzn. te różowe.
Link do: Analiza: Chusteczki nawilżane A-C | Sroka o....
Ja na początku woda przegotowaną myłam, ale położna powiedziała, że nie potrzeba bo w sumie dziecko kąpiesz w wodzie prosto z kranu. A waciki te duże :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Oj wiesz co byś miała jakbyś się na takie zdecydowala[emoji33] ja bez tego mam pełen kosz prasowania i prania co drugi dzień...

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapisałam się jutro na usg i potem, zaczynam szaleć z wyprawką :-))
czekam na Twoje dobre rady :-D

reklama
A ja myślałam, że kąpie się właśnie w przegotowanej :)

Ja też używam wacików i wody. Woda zwykła z kranu, ale musi być ciepła:) waciki duże kindii. Do tej pory nie było żadnych odparzen ani uczulen:)

Ja na początku woda przegotowaną myłam, ale położna powiedziała, że nie potrzeba bo w sumie dziecko kąpiesz w wodzie prosto z kranu. A waciki te duże :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie sie zastanawialam czy przegotowana przemywac ale fakt przeciez kapiemy w zwyklej.

Do góry