reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To super
Nie wymagaj za duzo hi hi moja zjadła butle 120 o 5 i teraz o 7 zasnęła a ja ciągne mleko na następne karmienie ....
Dzieci które jedzą i odkładane do łóżeczka śpią istnieją chyba tylko na filmach ...ha ha ha
Może później jak będą starsze .....
Ejjj... Moj taki był i jest [emoji16] po butli zawsze śpi [emoji16] zje o 6-7 rano i śpi do 8-9 [emoji8]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mogę iść spać. Czekam aż mnie dziecko obudzi nie budzę......
15172938509361375219774.jpg

Załączniki

• 15172938509361375219774.jpg
    15172938509361375219774.jpg
    918,7 KB · Wyświetleń: 387
A ja na poważnie myślałam żeby używać i wielo- i jednorazowe pieluchy jednocześnie ale mąż przekonał mnie że jak nie chcę używać zwyklych jednorazowych cały czas z powodu ich minusów to żebym kupowala ekopieluchy i spala spokojnie. Ale pieluch tetrowych i flanelowych też trochę kupiłam i na pewno dzidziuś będzie czasem sobie lezakowal bez niczego żeby skóra oddychala [emoji5]
Też miałam plan używać i takich i takich,ale jak się okazało że bliźniaki to raczej zostają tylko pampresy jednorazowe :-D

To super
Nie wymagaj za duzo hi hi moja zjadła butle 120 o 5 i teraz o 7 zasnęła a ja ciągne mleko na następne karmienie ....
Dzieci które jedzą i odkładane do łóżeczka śpią istnieją chyba tylko na filmach ...ha ha ha
Może później jak będą starsze .....
Moje tak robią. Dostaja butle i do łóżeczka i śpią [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas ciężka nocka, plakaly i marudne maluchy były po szczepieniu, do tego jeszcze gorączka...[emoji17]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry