Ewunka
Fanka BB :)
To tylko ja matka wariatkaNie, my nie budzimy
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tylko ja matka wariatkaNie, my nie budzimy
Z uczuleniem wyjdzie w praktyce. U nas mały dostępny uczulenia od chusteczek nieważne jakiej firmy.A dziewczyny jak to z pampersami i chusteczkami gromadzicie coś szybciej typu trafi sie fajna promocja? Jakie pampersy i chusteczki polecacie zeby nie uczulalo?
Kocham SzumisiaA czy nie uważacie, że te wszystkie gadżety są czasami zbędne? Ja szczerze mówiąc nawet nie mam w zamiarze kupowania bujaczka, leżaczka, materacyka czy misia szumisia. Chciałabym aby moje dziecko wychowywało się takimi sposobami jak ja. Czyli bez zbędnych urządzeń. Jeżeli czegoś takiego będę naprawdę potrzebować to kupię to już po porodzie. Jak na razie skupiam się na minimum.
Taaaa widziałam Gabryś się w łóżku nie mieści tyle tam zabawek leży hi hi hiPopieram. Mate kupiłam za grosze bez szału. Bujaczek dostaliśmy. I w sumie tyle z gadżetów. Szczerze to dużo bym chciała, ale sprowadzili mnie na ziemie m i siostra. Też po porodzie kupowałam coś co było konieczne. Ale prócz tych dwóch gadżetów nie mam nic więcej
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Hehehe to sam sobie powrzucał maskotek przed snem i wladowal się do łóżeczka [emoji23]Taaaa widziałam Gabryś się w łóżku nie mieści tyle tam zabawek leży hi hi hi
Wróciłam do tego postu by sprawdzić......A i zapomniałam napisać że rośniemy i Filip goni Oliwke[emoji2]
Oliwia ma już 4450 i 60 cm a Filip 4370 i 58 cm[emoji7]
Kupiłem 600 pampersow w promocji rozmiar 2 . I musiałam kupić potem tonę zerowek bo dupka była mała.A dziewczyny jak to z pampersami i chusteczkami gromadzicie coś szybciej typu trafi sie fajna promocja? Jakie pampersy i chusteczki polecacie zeby nie uczulalo?
A to pieluszek tetrowych i muslinowych mam duzo bo to chyba kazda wykorzystkuje na milion sposobow i sa swieyne ale w zyciu nie bede zakladac na pupke[emoji6]Ja też kupuje pieluszki tetrowe i kilka flanelowych, ale nie mają mi zastępować pampersów. Pampersy rządzą wg mnie A tutaj jest fajnie opisane zastosowanie pieluszek wielorazowych
Link do: Pieluchy tetrowe, flanelowe, bambusowe i muślinowe. Które wybrać? - MatkaAptekarka
Czasami te tetrowe są dużo lepsze od jednorazówek. Pupa przynajmniej oddycha i nie robią się odparzenia. Takie jest moje zdanie.A to pieluszek tetrowych i muslinowych mam duzo bo to chyba kazda wykorzystkuje na milion sposobow i sa swieyne ale w zyciu nie bede zakladac na pupke[emoji6]
A żeby taka tetrowa trzymała się na pupie to co się robi? Coś kojarzę, że chyba kiedyś były takie jakby majteczki z ceratki, które zakładało się na pieluchy. Są też takie pampersy z materiału wielokrotnego użytku.Czasami te tetrowe są dużo lepsze od jednorazówek. Pupa przynajmniej oddycha i nie robią się odparzenia. Takie jest moje zdanie.