reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A dziewczyny jak to z pampersami i chusteczkami gromadzicie coś szybciej typu trafi sie fajna promocja? Jakie pampersy i chusteczki polecacie zeby nie uczulalo?
Z uczuleniem wyjdzie w praktyce. U nas mały dostępny uczulenia od chusteczek nieważne jakiej firmy.
Co do pieluch. Na początku kupował pampersy, ale przeszłam na dady i dla mnie spisują się super.
Ja zawsze na dady kupuję w promocjach. Warto popatrzeć gdzie taniej wychodzi za sztukę pampersa. Chyba w Kauflandzie są spore promocje na pampersy

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

A czy nie uważacie, że te wszystkie gadżety są czasami zbędne? Ja szczerze mówiąc nawet nie mam w zamiarze kupowania bujaczka, leżaczka, materacyka czy misia szumisia. Chciałabym aby moje dziecko wychowywało się takimi sposobami jak ja. Czyli bez zbędnych urządzeń. Jeżeli czegoś takiego będę naprawdę potrzebować to kupię to już po porodzie. Jak na razie skupiam się na minimum.
Kocham Szumisia

Popieram. Mate kupiłam za grosze bez szału. Bujaczek dostaliśmy. I w sumie tyle z gadżetów. Szczerze to dużo bym chciała, ale sprowadzili mnie na ziemie m i siostra. Też po porodzie kupowałam coś co było konieczne. Ale prócz tych dwóch gadżetów nie mam nic więcej

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Taaaa widziałam Gabryś się w łóżku nie mieści tyle tam zabawek leży hi hi hi

A to pieluszek tetrowych i muslinowych mam duzo bo to chyba kazda wykorzystkuje na milion sposobow i sa swieyne ale w zyciu nie bede zakladac na pupke[emoji6]
Czasami te tetrowe są dużo lepsze od jednorazówek. Pupa przynajmniej oddycha i nie robią się odparzenia. Takie jest moje zdanie.

reklama
Czasami te tetrowe są dużo lepsze od jednorazówek. Pupa przynajmniej oddycha i nie robią się odparzenia. Takie jest moje zdanie.
A żeby taka tetrowa trzymała się na pupie to co się robi? Coś kojarzę, że chyba kiedyś były takie jakby majteczki z ceratki, które zakładało się na pieluchy. Są też takie pampersy z materiału wielokrotnego użytku.

Do góry