reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak dalej tyle im wystarczy [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Marcelina też trzyma 120/140 więcej jej nie daje.... chodź czasem wygląda na głodna ... ( prawie zawsze ha ha ha ha )
Co 3 lub 3.5 h jak mieszam że swoim . Czasem jak dam 120 mm to dziś poraz 1 nie budziłem jej na jedzenie i spała 4.5 h :) znaczy usunęła po 3 i spała 1.5 o_O . Ale między posiłkami było 4.5 .
A Wy budzicie swoje dzieci na jedzenie ?
Ja mam uraz psychiczny..... I ja budzę bo w szpitalu jak leżała ten cukier jej tak spadał i była pół przytomna nie dało się wybudzic ......
I się boję i budzę.....
Chodź już mi lekarz nie kazał o_O

Słyszałyście jakieś opinie o tym materacyku? Znajoma ma i bardzo sobie chwali, tylko jest to wydatek na max 4 miesiące i bije sie z myślami [emoji848]

1517243857-4c63ffe5442c48bd-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Marcelina też trzyma 120/140 więcej jej nie daje.... chodź czasem wygląda na głodna ... ( prawie zawsze ha ha ha ha )
Co 3 lub 3.5 h jak mieszam że swoim . Czasem jak dam 120 mm to dziś poraz 1 nie budziłem jej na jedzenie i spała 4.5 h :) znaczy usunęła po 3 i spała 1.5 o_O . Ale między posiłkami było 4.5 .
A Wy budzicie swoje dzieci na jedzenie ?
Ja mam uraz psychiczny..... I ja budzę bo w szpitalu jak leżała ten cukier jej tak spadał i była pół przytomna nie dało się wybudzic ......
I się boję i budzę.....
Chodź już mi lekarz nie kazał o_O

Ja bym juz bie budzila. Teraz juz nie ma spadkow cukru, to sie zdaza tylko na poczatku, a tak zamiast spac coraz dluzej to ja wybudzasz... Nie lubisz spac czy co? [emoji38][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry