Ewunka
Fanka BB :)
Ile już jedzą dalej 100/120 .Grubasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile już jedzą dalej 100/120 .Grubasy
A to niestety dopiero pierwsza dawka, my też zdecydowaliśmy się na taki dobór, ale u nas jedno dziecko, więc koszt polowkowy. Zaczęliśmy też meningokoki, na razie typ B i 350 za dawkę300 zł x2 pneumokoki, 280zl x 2 rotawirus i 180 zł x2 6w1 =1520.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dalej tyle im wystarczy [emoji4]Ile już jedzą dalej 100/120 .
Marcelina też trzyma 120/140 więcej jej nie daje.... chodź czasem wygląda na głodna ... ( prawie zawsze ha ha ha ha )Tak dalej tyle im wystarczy [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
O matkoZdrzemnę się na ławce .Zobacz załącznik 837310
Tak ale na mniej szczepow niz pneumokoki platne...Od 1 stycznia chyba pneumokoki są refundowane - jakieś zmiany były.
Kochana wiesz jak z tymi lekarzami...
Ciekawa jestem czy przy franiu bedziesz tez w nim prala?
Marcelina też trzyma 120/140 więcej jej nie daje.... chodź czasem wygląda na głodna ... ( prawie zawsze ha ha ha ha )
Co 3 lub 3.5 h jak mieszam że swoim . Czasem jak dam 120 mm to dziś poraz 1 nie budziłem jej na jedzenie i spała 4.5 h znaczy usunęła po 3 i spała 1.5 . Ale między posiłkami było 4.5 .
A Wy budzicie swoje dzieci na jedzenie ?
Ja mam uraz psychiczny..... I ja budzę bo w szpitalu jak leżała ten cukier jej tak spadał i była pół przytomna nie dało się wybudzic ......
I się boję i budzę.....
Chodź już mi lekarz nie kazał
Przezyjesz bez takiego gadzetuSłyszałyście jakieś opinie o tym materacyku? Znajoma ma i bardzo sobie chwali, tylko jest to wydatek na max 4 miesiące i bije sie z myślami [emoji848]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"