reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kupujecie proszek tylko dlatego że narysowali na nim dziecko......
Myślę że powinniście zobaczyć skład.
To tak jak z jedzeniem fit..... piękne opakowanie szczupła Pani a w składzie.......
Albo bez cukru ..... Ale zamiast cukru coś gorszego ;););)
Dokladnie temu radzilam poczytac sklad[emoji6]

Ja nawet tych polskich plynow sklady czytalam zanim kupikam

Od 1 stycznia chyba pneumokoki są refundowane - jakieś zmiany były.
Tak są refundowane ale ich skład i szczep jest zupełnie inny niz tych płatnych... To jest ta sama.nazwa szczepionka na pneumokoki ale w rzeczywistości to nie jest to samo. I polozna i pediatra mi to mówiła.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wszystko co kupowalam wlasnie ze sroka sprawdzalam. Dziewczyna odwalila kawal dobrej robity z tymi skladami
Weszłam na tego bloga i potwierdziło się, że kosmetyki Latopic są świetne dla dzieci od pierwszego dnia życia i nie tylko. Całą serię tych kosmetyków poleciła mi moja alergolog i sprawdzily się świetnie. Chyba też będę je stosowała u mojego maluszka jak nie znajdę nic lepszego.

Do góry