reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcelina też trzyma 120/140 więcej jej nie daje.... chodź czasem wygląda na głodna ... ( prawie zawsze ha ha ha ha )
Co 3 lub 3.5 h jak mieszam że swoim . Czasem jak dam 120 mm to dziś poraz 1 nie budziłem jej na jedzenie i spała 4.5 h :) znaczy usunęła po 3 i spała 1.5 o_O . Ale między posiłkami było 4.5 .
A Wy budzicie swoje dzieci na jedzenie ?
Ja mam uraz psychiczny..... I ja budzę bo w szpitalu jak leżała ten cukier jej tak spadał i była pół przytomna nie dało się wybudzic ......
I się boję i budzę.....
Chodź już mi lekarz nie kazał o_O
Nie, my nie budzimy

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słyszałyście jakieś opinie o tym materacyku? Znajoma ma i bardzo sobie chwali, tylko jest to wydatek na max 4 miesiące i bije sie z myślami [emoji848]

1517243857-4c63ffe5442c48bd-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja chyba bardzo zle o tym czytalam. Ze ortopedzi przestrzegaja ale musisz sie wdrazyc

Ja chyba bardzo zle o tym czytalam. Ze ortopedzi przestrzegaja ale musisz sie wdrazyc

No wlsnie duzo o tym w języku polskim nie ma, a dziewczyny z de pisały ,ze pozycja polplodowa sprzyja dziecku i nawet w szpitalu to maja, ale to było forum z 2013 roku... [emoji58]

A czy nie uważacie, że te wszystkie gadżety są czasami zbędne? Ja szczerze mówiąc nawet nie mam w zamiarze kupowania bujaczka, leżaczka, materacyka czy misia szumisia. Chciałabym aby moje dziecko wychowywało się takimi sposobami jak ja. Czyli bez zbędnych urządzeń. Jeżeli czegoś takiego będę naprawdę potrzebować to kupię to już po porodzie. Jak na razie skupiam się na minimum.

A czy nie uważacie, że te wszystkie gadżety są czasami zbędne? Ja szczerze mówiąc nawet nie mam w zamiarze kupowania bujaczka, leżaczka, materacyka czy misia szumisia. Chciałabym aby moje dziecko wychowywało się takimi sposobami jak ja. Czyli bez zbędnych urządzeń. Jeżeli czegoś takiego będę naprawdę potrzebować to kupię to już po porodzie. Jak na razie skupiam się na minimum.
Czesc gadzetow na pewno jest zbedna ale uwazam ze wiele z nich moze znacznie ulatwic zycie rodzicom i jest komfortowe dla dzieci.
To myslac tym tokiem zdecydowalas sie na wielorazowe pieluchy?

Czesc gadzetow na pewno jest zbedna ale uwazam ze wiele z nich moze znacznie ulatwic zycie rodzicom i jest komfortowe dla dzieci.
To myslac tym tokiem zdecydowalas sie na wielorazowe pieluchy?
Oczywiście, jak dla mnie tetra jest najlepsza i nie omieszkam jej używać. Oczywiście pieluchy jednorazowe też będę miała. Chodziło mi tutaj raczej o urządzenia, które uważam są czasami zbędne.

Oczywiście,ze tak ale juz o tym dyskutowalysmy [emoji6]

reklama
Do góry