reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam podobnie tylko ze nie na czerwono
U mnie od dawna stwierdzona niedoczynnosc biore thyrox 50
1516960213-571a76407af56092-aaaaaa.jpeg

Ciesze sie ze wszy ok z dzidzi coreczka[emoji7]

Jasani rowniez gratulacje corki [emoji7]
U nas ok usg z dzis 204 gram 19 cm franus

Jasani prosze wpisz 30/6 termin I polowkowe 22/2 i imie Franiu;) dzieki
Ale już Duży człowieczek :-D Super!

reklama
@Evelin83 ja w Smyku tydzień temu zrobiłam zamówienie, a wczoraj poszłam odebrać. Ponoć teraz w sklepie jest też dodatkowe -20% ale nie wiem, bo ja kupowałam online. Pewnie stacjonarne miałabym taniej.
emoji12.png

Pochwalę się, bo już nie mogłam się doczekać. Oczekiwanie na łóżeczko dobiega końca! Właśnie dostałam maila, że zostało wysłane! Ależ się cieszę.
Czekamy na nie razem z Tobą :-D

Cycki ruszyły ale chyba bez szału jeszcze.

1516965421-ef44d4f7c357dfe5-aaaaaa.jpeg

Najgorsze ze moje dziecko to straszny śpioch i jak zaczyna ciągnąć cyca to odrazu zasypia i taka walka byla po godzinę na jednym po czym okazywało się ze sie nie najadała i budziła co 1,5 h . Teraz przykładam na 15 min do jednego i drugiego a później daje butle z odciągniętym i ładnie mi przesypia do tych 3h. Od niedzieli przybrała z 2500 na 2720 i z żółtaczka tez sobie sam organizm poradził [emoji1320][emoji1320]. Tylko Matka ma chyba baby blusa [emoji31][emoji31]

1516965324-9849b61f92a52474-aaaaaa.jpeg

I jak forumowego ciocie polecały opalałyśmy się na słoneczku [emoji274]
1516965582-33fe6079f9da922a-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ jest Piękna!! Cudowna. No jak dla mnie to już całkiem niezła porcja :-D

DIewcZyny a tak z innej beczki. CY któraś z was ma problem z gotowaniem? Bo mi nic nie wychodzi. Nawet najprostsze potrawy. Zupy - koszmar zaprawiam mąka i śmietana - kluski mi się zrobiły, spaghetti carbonara - śmietana się zważyła, ciasto na pizzę nie rośnie. W ogóle albo coś przyprawie za bardzo albo za słabo. Chyba przestane gotować bo szkoda pieniędzy.
A mi wszyscy mówili,że w ciąży niby się jest mistrzynią w kuchni :-D ja w sumie teraz mała robię, głównie śpię, ale mi od zawsze z mąki się kluski robiły jak zagęszczałam, i wiesz co? Mój M się przyzwyczaił mówił, że w sumie to smakują prawie jak zacierki :-D

reklama
1517054029-b320049fde3b0be8-aaaaaa.jpeg

1517054068-6a592cdbbaaa7846-aaaaaa.jpeg

Zamówiłam taki ale mąż już go wstawił na sprzedaż i szukamy tego z chicco [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Jestes chyba jedyna niezadowolona z niego jaka znam[emoji12] Moze ta nowa seria jakas inna (bo ja mam ten z turkusowymi paskami) i nie kupila bym innego. Uwazam ze jest super

Do góry