Ewunka
Fanka BB :)
Haha ja nawet nie wiem o czym piszecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja nawet nie wiem o czym piszecie
Jejku czego to nie wymyślą
Im sexy and i know it [emoji23]
Jeju przeraża mnie temat laktatorow... Pytałam znajome o to i każda mówi - kup ręczny Avent. A wyparzacz i podgrzewacz? - nie kupuj, bo nie wiadomo czy będziesz potrzebować. Tak samo z pojemnikami na pokarm. I bądź tu mądry. Jakoś nie przekonały mnie te porady...
Ja własnie sie zastanawiam czy elektryczny laktator faktycznie byłby ok czy lepiej ręczny.oczywiscie kupie ale nie wiem jaki.butelki tez chce kupic ale jakie polecacie? A jesli chodzi o podgrzewacz to kupuje na 200% chyba odrazu ze sterylizatorem.dziewczyny wogole tl na allegro teraz są orginalne pampersy w promocji sztuka wychodzi po 0.34 grosze.chyba tylko do niedzieli.Im sexy and i know it [emoji23]
A ja od każdej słyszę tylko nie ręczny .
Ostatnio czytałam na hafija.pl ,żeby nie kupować w ogóle laktatora i butelek jeśli chce sie karmić kp ale ja wole mieć spokoj głowy i mieć to w szafie nawet jeśli sie nie przyda, ale pewnie sie przyda [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja podgrzewacza też nie miałam w zamiarze kupować, bo też mam nadzieję karmić piersią. Ale co w sytuacji gdy będziesz mieć nawał pokarmowy i będziesz odciągać pokarm i np. mrozić? Wtedy podgrzewacz już by się przydał. Oczywiście można nadal stosować sposoby naszych mam czyli podgrzewanie butelki w garnku z wodąJa nastawiam sie na kp wiec zadnych podgrzewaczy itd nie kupuje. Laktator kupie elektryczny albo lovi albo lansinoh w zaleznosci ktory bedzie mial lepsza cene.
Butelki mam 2 malutkie bo dostalam gratis z firmy MAM antykolkowe i smoczek w nich byl wiec w razie w to mam.
Jedyne czego nie wiem to w czym te butelki mam myc? Bo wiem ze je sie cale rozkreca i sklada jakos innaczej i wtedy sie sterylizuja
Gdy przyjdzie taka potrzeba to kupie wtedyJa podgrzewacza też nie miałam w zamiarze kupować, bo też mam nadzieję karmić piersią. Ale co w sytuacji gdy będziesz mieć nawał pokarmowy i będziesz odciągać pokarm i np. mrozić? Wtedy podgrzewacz już by się przydał. Oczywiście można nadal stosować sposoby naszych mam czyli podgrzewanie butelki w garnku z wodą
Ja mam laktator lovi na 1 cycek elektryczny i ręczny niektórzy mówią że ręcznym lepiej że więcej mleka ..... jeszcze nie próbowałam. Taki dostałam - kupując kupiła bym Medela na 2 cycki .Jeju przeraża mnie temat laktatorow... Pytałam znajome o to i każda mówi - kup ręczny Avent. A wyparzacz i podgrzewacz? - nie kupuj, bo nie wiadomo czy będziesz potrzebować. Tak samo z pojemnikami na pokarm. I bądź tu mądry. Jakoś nie przekonały mnie te porady...