reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestes chyba jedyna niezadowolona z niego jaka znam[emoji12] Moze ta nowa seria jakas inna (bo ja mam ten z turkusowymi paskami) i nie kupila bym innego. Uwazam ze jest super
Ten z Chico jest fajny, bo jest wysoki. Ale te niskie wydają mi się bardziej podręczne. Fajnie bo można je np. na podwórko wystawić :-D i zabierać ze sobą na wyjazdy :p

1517054029-b320049fde3b0be8-aaaaaa.jpeg

1517054068-6a592cdbbaaa7846-aaaaaa.jpeg

Zamówiłam taki ale mąż już go wstawił na sprzedaż i szukamy tego z chicco [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki z chicco?
A coś takiego jest fajne?
Link do: CHICCO BABY HUG 4W1 LEŻACZEK ŁÓŻECZKO KRZESEŁKO
Ten ze zdjęcia które wstawilas jakoś mi się nie podoba. Co to za firma? Sprzedajesz ze względu na wygląd czy jakość?

Ostatnia edycja:
Nieagatko czyli jednym slowem ani sterylizator ani specjalny plyn nie sa potrzebne?
Nasze mamy tak robily jak piszesz i jakos zyjemy[emoji6]

Wiesz co - ja mam sterylizator, u nas za 10€ mozna kupic cos takiego, nalewa sie tam 200ml wody, wklada do mimrofalowki na 6min i gotowe. Miesci sie tam sporo, roboty przy tym zero, u mnie sie sprawdzil rewelacyjnie. Przez tydz wyparzalam normalnie w garnku, ale potem kupilam to i alleluja. Plynu uzywam tego, ktorym myje wszytskie naczynia.

1517055653-c268d2b16eb7a161-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki z chicco?
A coś takiego jest fajne?
Link do: CHICCO BABY HUG 4W1 LEŻACZEK ŁÓŻECZKO KRZESEŁKO
Ten ze zdjęcia które wstawilas jakoś mi się nie podoba. Co to za firma? Sprzedajesz ze względu na wygląd czy jakość?
Właśnie o tym mówimy,że wygląda fajnie :-)
Ale dla mnie przy bliźniakach zbyt drogi :-D i wydaje mi się, że te niskie to fajne są gdzieś też n wyjazdy np. na piknik bo można łatwo zabrać ze sobą, a ten wysoki już chyba mniej...
a co sądzisz o czymś takim?
Link do: Leżaczek bujaczek łóżeczko 5w1 UNIMO niebieski
Tylko właśnie nie wiem co to za firma :p

Z tego co kiedyś czytałam to nawet kilka miesięcy jak masz osobno zamrażalnik gdzie temperatura sięga -18.

Mleko matki po miesiacu sie zmienia wiec przez miesiac mozna trzymac i podawac, ale dluzej nie ma sensu, bo dziecko bedzie za kazdym razem ptorzebowac mleka bardziej kalorycznego, wiec polroczniakowi mleko z okresu kiedy mial 3 miechy srednio sie nada. Mozna podac, nic sie nie stanie, ale lepiej tak dlugo nie przetrzymywac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry