reklama
A jaki masz płyn do butelek? I jak to się robi, najpierw myje się w wodzie z tym płynem i na koniec sterylizator? A jest coś takiego jak sterylizator i podgrzewacz w jednym? Mogłabyś wstawić link z tą butelką avent? Widziałam, że sporo mają tych butelek i nie wiem która.Ja mam laktator lovi na 1 cycek elektryczny i ręczny niektórzy mówią że ręcznym lepiej że więcej mleka ..... jeszcze nie próbowałam. Taki dostałam - kupując kupiła bym Medela na 2 cycki .
Elektrycznym schodzi mi pół godziny co 3 godziny.... ręcznym ręką by padła i często odciagam mleko i wsadzam smoczka Marcelinie bo nie śpi......albo wycieram jej buzię bo się uleje .....
Butelki mam
Avent mój faworyt
Lovi do laktatora ( przelewem do avent )
Babyono faworyt męża
Podgrzewacz mam w szafie - grzeje wodę na mleko mm w mikrofalówce
Sterylizator mam elektryczny avent stoi i się patrzy bo w szpitalu na oddziale wcześniaków kazali nie stereluzowac - myje pod wodą z kranu z płynie do butelek .
Sterylizator włączę raz w tygodniu żeby coś robił a nie tylko stał.....
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
A jaki masz płyn do butelek? I jak to się robi, najpierw myje się w wodzie z tym płynem i na koniec sterylizator? A jest coś takiego jak sterylizator i podgrzewacz w jednym? Mogłabyś wstawić link z tą butelką avent? Widziałam, że sporo mają tych butelek i nie wiem która.
Widziałam ze są 2w 1
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
nieagatka
A jaki masz płyn do butelek? I jak to się robi, najpierw myje się w wodzie z tym płynem i na koniec sterylizator? A jest coś takiego jak sterylizator i podgrzewacz w jednym? Mogłabyś wstawić link z tą butelką avent? Widziałam, że sporo mają tych butelek i nie wiem która.
Wszytsko co kupujesz dla maluszka, a bedzie sluzyc do zywienia czy miec kontakt z jego buzia (butelki, smoczki, kubki niekapki, lyzeczki) najpierw myjesz normalnie plynem do naczyn, a potem wyparzasz czy to wrzatkiem czy w sterylizatorze - to przed pierwszym uzyciem. Potem wiadomo - myjesz po kazdym uzyciu i ja raz na kilka dni sterylizowalam. Moja corcia dzis konczy 10miesiecy i nadal raz na jakis czas wyparzam butleki, a smoczki dosc regularnie, bo rzuca nimi wszedzie [emoji16]
A co so butelek to np medela ma swoje butelki, u nas sie nie sprawdzily, ale one podobno maja wolny przeplyw, ktory sprawia, ze dziecko musi sie napracowac jak przy piersi.
U nas wygral Avent, ale uzywalam tez dr Brownsa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ludek
Przerażająco to wygląda [emoji33]
walczaca o szczescie
A jaka jest jego cena? :-) Bo jakoś nie mogę namierzyć.Mamuśki czy któraś spotkała się już gdzieś z tym gadżetem ? Wiem ze to nowość ale wy teraz więcej „buszujecie „ po sklepach i może już któraś z was widziała to na żywo .
Link do: Chicco | BABY HUG 4 w 1
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja znalazłam coś takiego, też nieźle wygląda tylko, że jest niski...
Link do: Kinderkraft Unimo żółty 5w1 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Ale cena przystępna, bo 300 zł a ja bym potrzebowała dwóch
Myślałam że sterylizuje się butelki po każdym użyciu. A jak wyparzac wrzątkiem? Smoczek, butelka nie stopi się?Wszytsko co kupujesz dla maluszka, a bedzie sluzyc do zywienia czy miec kontakt z jego buzia (butelki, smoczki, kubki niekapki, lyzeczki) najpierw myjesz normalnie plynem do naczyn, a potem wyparzasz czy to wrzatkiem czy w sterylizatorze - to przed pierwszym uzyciem. Potem wiadomo - myjesz po kazdym uzyciu i ja raz na kilka dni sterylizowalam. Moja corcia dzis konczy 10miesiecy i nadal raz na jakis czas wyparzam butleki, a smoczki dosc regularnie, bo rzuca nimi wszedzie [emoji16]
A co so butelek to np medela ma swoje butelki, u nas sie nie sprawdzily, ale one podobno maja wolny przeplyw, ktory sprawia, ze dziecko musi sie napracowac jak przy piersi.
U nas wygral Avent, ale uzywalam tez dr Brownsa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
No to cudownie że wszystko pięknie się goi :-)Właśnie wróciłam od swojego gin miałam dziś kontrolę po porodzie wszystko jest dobrze, mam specjalny silikonowy żel i plastry na blizne więc lekarz w szoku ze taka ładna już jest[emoji2] a na mieście upolowalam dziś to będzie do stroju na chrzest[emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Buty cudowne ależ ja już bym chciała wiedzieć jakie mam kupować
reklama
walczaca o szczescie
A pokaż jaki zamówiłaś ;-)Nie widziałam w sklepach tego jeszcze i szkoda bo wygląda ciekawie i bardziej chyba funkcjonalne niż ten co zamówiłam z tiny love [emoji20]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom