Dziewczyny, fajna strona, moja koleżeńska ma ciuszki są wysokiej jakości. Nie są zbyt tanie ale teraz na wszystko -60% www.farasi.pl
Piękne - poprzeglądam [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, fajna strona, moja koleżeńska ma ciuszki są wysokiej jakości. Nie są zbyt tanie ale teraz na wszystko -60% www.farasi.pl
To monitory oddechu. Popatrz sobie tez na babysense 7 bo wiele z nas sie wlasnie na niego zdecydowalo bo ma z tego co szukalam najlepsze opinie.A jak nie ma oddechu to też pika alarm? Czy to jest bardziej czujnik ruchu?
Fajne sukienki mają Zapisałam sobie stronkę, dzięki Przyda się niedługo, bo na ten miesiąc wyczerpałam limit zakupowy Definitywnie! Mówiłam to już wcześniej, ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zamówiłam z petit coco kocyk bawełniany, kocyk bambusowy i otulacz bambusowy, a dzisiaj jeszcze poduszkę do karmienia kure la millou i spodenki hm, bo darmowa dostawa Mąż kazał mi spisać na kartce ile tych paczek zamówiłam, bo kurierzy przychodzą/dzwonią a on nie wie o co chodzi i pyta: "Misia to kurier, zamawiałas coś?"Dziewczyny, fajna strona, moja koleżeńska ma ciuszki są wysokiej jakości. Nie są zbyt tanie ale teraz na wszystko -60% www.farasi.pl
Też ten planuje kupić i co ważne ma certyfikat medyczny.To monitory oddechu. Popatrz sobie tez na babysense 7 bo wiele z nas sie wlasnie na niego zdecydowalo bo ma z tego co szukalam najlepsze opinie.
Zobacz załącznik 836054 stylizacja na dziś
Mój zaraz będzie tak samo chodził i pytał. Bo jak zaczęłam w środę to już 3 paczka idzieFajne sukienki mają Zapisałam sobie stronkę, dzięki Przyda się niedługo, bo na ten miesiąc wyczerpałam limit zakupowy Definitywnie! Mówiłam to już wcześniej, ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zamówiłam z petit coco kocyk bawełniany, kocyk bambusowy i otulacz bambusowy, a dzisiaj jeszcze poduszkę do karmienia kure la millou i spodenki hm, bo darmowa dostawa Mąż kazał mi spisać na kartce ile tych paczek zamówiłam, bo kurierzy przychodzą/dzwonią a on nie wie o co chodzi i pyta: "Misia to kurier, zamawiałas coś?"
Super. Też bym nie pobrzydzila takim prezentem [emoji4]Dziewczyny a ja wczoraj przywiozłam od kuzynki cały worek ciuszków dla mojej Zosi takich na 50,56 i 62 [emoji14] powiem wam szczerze, ze niektóre z metkami 62 to 56 i na odwrót.
[emoji23] Rozbawilas mnie, naprawdę szalejesz z tymi zakupami [emoji2]Fajne sukienki mają Zapisałam sobie stronkę, dzięki Przyda się niedługo, bo na ten miesiąc wyczerpałam limit zakupowy Definitywnie! [emoji14] Mówiłam to już wcześniej, ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zamówiłam z petit coco kocyk bawełniany, kocyk bambusowy i otulacz bambusowy, a dzisiaj jeszcze poduszkę do karmienia kure la millou i spodenki hm, bo darmowa dostawa [emoji14] Mąż kazał mi spisać na kartce ile tych paczek zamówiłam, bo kurierzy przychodzą/dzwonią a on nie wie o co chodzi i pyta: "Misia to kurier, zamawiałas coś?"
Jaka Myszka [emoji173]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Tymbardziej, ze dostałam kombinezon na zimę 74Super. Też bym nie pobrzydzila takim prezentem [emoji4]