reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, fajna strona, moja koleżeńska ma ciuszki są wysokiej jakości. Nie są zbyt tanie ale teraz na wszystko -60% www.farasi.pl
Fajne sukienki mają :) Zapisałam sobie stronkę, dzięki :) Przyda się niedługo, bo na ten miesiąc wyczerpałam limit zakupowy :D Definitywnie! :p Mówiłam to już wcześniej, ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zamówiłam z petit coco kocyk bawełniany, kocyk bambusowy i otulacz bambusowy, a dzisiaj jeszcze poduszkę do karmienia kure la millou i spodenki hm, bo darmowa dostawa :p Mąż kazał mi spisać na kartce ile tych paczek zamówiłam, bo kurierzy przychodzą/dzwonią a on nie wie o co chodzi i pyta: "Misia to kurier, zamawiałas coś?" :D

Fajne sukienki mają :) Zapisałam sobie stronkę, dzięki :) Przyda się niedługo, bo na ten miesiąc wyczerpałam limit zakupowy :D Definitywnie! :p Mówiłam to już wcześniej, ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zamówiłam z petit coco kocyk bawełniany, kocyk bambusowy i otulacz bambusowy, a dzisiaj jeszcze poduszkę do karmienia kure la millou i spodenki hm, bo darmowa dostawa :p Mąż kazał mi spisać na kartce ile tych paczek zamówiłam, bo kurierzy przychodzą/dzwonią a on nie wie o co chodzi i pyta: "Misia to kurier, zamawiałas coś?" :D
Mój zaraz będzie tak samo chodził i pytał. Bo jak zaczęłam w środę to już 3 paczka idzie :D

Fajne sukienki mają :) Zapisałam sobie stronkę, dzięki :) Przyda się niedługo, bo na ten miesiąc wyczerpałam limit zakupowy :D Definitywnie! [emoji14] Mówiłam to już wcześniej, ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zamówiłam z petit coco kocyk bawełniany, kocyk bambusowy i otulacz bambusowy, a dzisiaj jeszcze poduszkę do karmienia kure la millou i spodenki hm, bo darmowa dostawa [emoji14] Mąż kazał mi spisać na kartce ile tych paczek zamówiłam, bo kurierzy przychodzą/dzwonią a on nie wie o co chodzi i pyta: "Misia to kurier, zamawiałas coś?" :D
[emoji23] Rozbawilas mnie, naprawdę szalejesz z tymi zakupami [emoji2]

reklama
Do góry