U nas wszystko już jest, monitor oddechu kupiliśmy taki - Link do: ANGELCARE AC300 MONITOR ODDECHU Czujnik Ruchu jest już sprawdzony bo znajoma go ma i chwali więc kupiliśmy też,oby się za bardzo nie przydał Mi lekarz gin powiedział że u mnie cc że względu ze to ciąża in vitro i dziecko jest wychuchane itd więc da skierowanie na cc. Ostatnio jak byłam 2 tyg na wizycie to mój mamły miał głowę nad pępkiem plecki po lewej stronie, teraz po weekendzie jedziemy na te ostatnie badanie prenatalne po 30 tyg zobaczymy jak się ułożył i ile waży.Dziękuję. Tobie również. Ja jeszcze nie wiem czy czasami cc nie będzie bo ostatnio mała jest dupciom w dol. Jeśli się nie obroci to cc a jeśli nie to coraz większy strach przed sn.
Ja jeszcze nie mam łóżeczka i pościeli i monitora oddechu a wszystko inne też już czeka. Łóżeczko zamówię w lutym chyba w razie czego mam kołyske
Zlecial ni ten czas bardzo szybko
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Jak nie lubie prasowac to na to az sie ciesze[emoji4]Ja na tym polu walki sama zostanę bo nie mam tu rodziny ale myślę że to będzie najprzyjemniejsze pranie i prasowanie w zyciu[emoji1]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
Zapisałam sobie link. A jak on działa? Też pod materacyk się wkłada czujnik? Szukam jakiegoś dobrego w rozsądnej cenie i ten co wysłałaś wydaje się ok ale jakbyś powiedziała coś więcej to będę wdzięcznaU nas wszystko już jest, monitor oddechu kupiliśmy taki - Link do: ANGELCARE AC300 MONITOR ODDECHU Czujnik Ruchu jest już sprawdzony bo znajoma go ma i chwali więc kupiliśmy też,oby się za bardzo nie przydał Mi lekarz gin powiedział że u mnie cc że względu ze to ciąża in vitro i dziecko jest wychuchane itd więc da skierowanie na cc. Ostatnio jak byłam 2 tyg na wizycie to mój mamły miał głowę nad pępkiem plecki po lewej stronie, teraz po weekendzie jedziemy na te ostatnie badanie prenatalne po 30 tyg zobaczymy jak się ułożył i ile waży.
Wkładalismy te 2 wkładki pod materac a to tamto ten czujnik będzie stał sobie na komodzie obok łóżeczka sprawdziliśmy, czy działał różnie bywa, polozylam rękę na materacu poczekam chwilę wzięłam rękę i zapaliła się czerwona kontrolka i zaczęło pikac czyli że trzeba reagować, zielona że jest wszystko ok. I jak jest ciągle ok to pali się zielona dioda. Qmpela moja mówiła jak ja się jej pytalam to mówi że jest spoko i poleca, ja kupiłam przez olx używany zapłaciłam 170zl.Zapisałam sobie link. A jak on działa? Też pod materacyk się wkłada czujnik? Szukam jakiegoś dobrego w rozsądnej cenie i ten co wysłałaś wydaje się ok ale jakbyś powiedziała coś więcej to będę wdzięczna
Jansne, każdy ma swoje opinie. Laktatora napewno używanego nie kupię, o ile tak naprawdę będzie mi potrzebny tak samo jak monitor oddechu. Z tego co rozmawiałam że sprzedającym osobiście to używali wiadomo po to się kupuje nie pytałam się czy problemy były czy ich nie było wiadomo kazdy chce sprzedać i sprzeda bajkęJa bym sie bala kupic uzywany. Nigdy nie wiadomo czy nie bylo problemow i jak dlugo byl uzywany, jak jestem za kupowaniem uzywanych rzeczy tak co do monitora oddechu i laktatora to zdecydowanie nowe.
Ewunka
I tak co dzień na wyjściowo hiHej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie.
Jadę do sklepu coś kupić bo mi dziewczyna rośnie i niedługo będzie chodzić w ręczniku.
Ewunka
ludek
Słodkie [emoji4]Zobacz załącznik 836048 A my byłyśmy na lodach
reklama
Ewunka
Lekarz mi kazał jeść dużo cukru.......mówię jak to przecież cukier jest niezdrowy aaa w tym wypadku przynosi więcej korzyści jak strat Marcelina urodziła się malutka i wcześnie i miała spadki cukru ciężko ja było dobudzic po 3 h była taka nieprzytomna więc i nie było mowy o ssaniu piersi w takim stanie ..... dostawała mleko mm strzykawka a potem dostawiałam do piersi i by moje mleko było bardziej kaloryczne kazali mi jeść dużo cukru ( doszło do tego że miałam chęć posłodzic obiad )Słodkie [emoji4]
A ja już kilka lat nie słodziłam nic i jadłam 1 czekoladowego cukierka dziennie a teraz....... Nie mogę znów się odzwyczaic od cukru _ to jest narkotyk
Ale dopuki karmię jestem usprawiedliwiona
Tak mi się przypomniało co do słodkości