reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziękuję. Tobie również. Ja jeszcze nie wiem czy czasami cc nie będzie bo ostatnio mała jest dupciom w dol. Jeśli się nie obroci to cc a jeśli nie to coraz większy strach przed sn.
Ja jeszcze nie mam łóżeczka i pościeli i monitora oddechu a wszystko inne też już czeka. Łóżeczko zamówię w lutym chyba w razie czego mam kołyske :)
Zlecial ni ten czas bardzo szybko
U nas wszystko już jest, monitor oddechu kupiliśmy taki - Link do: ANGELCARE AC300 MONITOR ODDECHU Czujnik Ruchu jest już sprawdzony bo znajoma go ma i chwali więc kupiliśmy też,oby się za bardzo nie przydał :) Mi lekarz gin powiedział że u mnie cc że względu ze to ciąża in vitro i dziecko jest wychuchane itd więc da skierowanie na cc. Ostatnio jak byłam 2 tyg na wizycie to mój mamły miał głowę nad pępkiem plecki po lewej stronie, teraz po weekendzie jedziemy na te ostatnie badanie prenatalne po 30 tyg zobaczymy jak się ułożył i ile waży.

reklama
U nas wszystko już jest, monitor oddechu kupiliśmy taki - Link do: ANGELCARE AC300 MONITOR ODDECHU Czujnik Ruchu jest już sprawdzony bo znajoma go ma i chwali więc kupiliśmy też,oby się za bardzo nie przydał :) Mi lekarz gin powiedział że u mnie cc że względu ze to ciąża in vitro i dziecko jest wychuchane itd więc da skierowanie na cc. Ostatnio jak byłam 2 tyg na wizycie to mój mamły miał głowę nad pępkiem plecki po lewej stronie, teraz po weekendzie jedziemy na te ostatnie badanie prenatalne po 30 tyg zobaczymy jak się ułożył i ile waży.
Zapisałam sobie link. A jak on działa? Też pod materacyk się wkłada czujnik? Szukam jakiegoś dobrego w rozsądnej cenie i ten co wysłałaś wydaje się ok ale jakbyś powiedziała coś więcej to będę wdzięczna :)

Zapisałam sobie link. A jak on działa? Też pod materacyk się wkłada czujnik? Szukam jakiegoś dobrego w rozsądnej cenie i ten co wysłałaś wydaje się ok ale jakbyś powiedziała coś więcej to będę wdzięczna :)
Wkładalismy te 2 wkładki pod materac a to tamto ten czujnik będzie stał sobie na komodzie obok łóżeczka sprawdziliśmy, czy działał różnie bywa, polozylam rękę na materacu poczekam chwilę wzięłam rękę i zapaliła się czerwona kontrolka i zaczęło pikac czyli że trzeba reagować, zielona że jest wszystko ok. I jak jest ciągle ok to pali się zielona dioda. Qmpela moja mówiła jak ja się jej pytalam to mówi że jest spoko i poleca, ja kupiłam przez olx używany zapłaciłam 170zl.

Ja bym sie bala kupic uzywany. Nigdy nie wiadomo czy nie bylo problemow i jak dlugo byl uzywany, jak jestem za kupowaniem uzywanych rzeczy tak co do monitora oddechu i laktatora to zdecydowanie nowe.
Jansne, każdy ma swoje opinie. Laktatora napewno używanego nie kupię, :) o ile tak naprawdę będzie mi potrzebny tak samo jak monitor oddechu. Z tego co rozmawiałam że sprzedającym osobiście to używali wiadomo po to się kupuje nie pytałam się czy problemy były czy ich nie było wiadomo kazdy chce sprzedać i sprzeda bajkę :)

Hej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️
1516356477-7299192d23f4cef6-aaaaaa.jpeg
1516356485-468b7cdb1f924089-aaaaaa.jpeg
1516356490-419a3dfc046144bc-aaaaaa.jpeg
1516356494-6cdc9f2fc6301807-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
I tak co dzień na wyjściowo hi
Pięknie.
Jadę do sklepu coś kupić bo mi dziewczyna rośnie i niedługo będzie chodzić w ręczniku.

reklama
Słodkie [emoji4]
Lekarz mi kazał jeść dużo cukru.......:szok:mówię jak to przecież cukier jest niezdrowy aaa w tym wypadku przynosi więcej korzyści jak strat :errr: Marcelina urodziła się malutka i wcześnie i miała spadki cukru ciężko ja było dobudzic po 3 h była taka nieprzytomna więc i nie było mowy o ssaniu piersi w takim stanie ..... dostawała mleko mm strzykawka a potem dostawiałam do piersi i by moje mleko było bardziej kaloryczne kazali mi jeść dużo cukru ( doszło do tego że miałam chęć posłodzic obiad :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:)
A ja już kilka lat nie słodziłam nic i jadłam 1 czekoladowego cukierka dziennie :rolleyes: a teraz....... Nie mogę znów się odzwyczaic od cukru _ to jest narkotyk :szok:
Ale dopuki karmię jestem usprawiedliwiona:-D:-D
Tak mi się przypomniało co do słodkości :D

Do góry