reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lekarz mi kazał jeść dużo cukru.......:szok:mówię jak to przecież cukier jest niezdrowy aaa w tym wypadku przynosi więcej korzyści jak strat :errr: Marcelina urodziła się malutka i wcześnie i miała spadki cukru ciężko ja było dobudzic po 3 h była taka nieprzytomna więc i nie było mowy o ssaniu piersi w takim stanie ..... dostawała mleko mm strzykawka a potem dostawiałam do piersi i by moje mleko było bardziej kaloryczne kazali mi jeść dużo cukru ( doszło do tego że miałam chęć posłodzic obiad :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:)
A ja już kilka lat nie słodziłam nic i jadłam 1 czekoladowego cukierka dziennie :rolleyes: a teraz....... Nie mogę znów się odzwyczaic od cukru _ to jest narkotyk :szok:
Ale dopuki karmię jestem usprawiedliwiona:-D:-D
Tak mi się przypomniało co do słodkości :D

Chcialabym miec taka wymowke dla mojego nalogu [emoji16]
Ewka churros con chocolate na sniadanie! [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz mi kazał jeść dużo cukru.......:szok:mówię jak to przecież cukier jest niezdrowy aaa w tym wypadku przynosi więcej korzyści jak strat :errr: Marcelina urodziła się malutka i wcześnie i miała spadki cukru ciężko ja było dobudzic po 3 h była taka nieprzytomna więc i nie było mowy o ssaniu piersi w takim stanie ..... dostawała mleko mm strzykawka a potem dostawiałam do piersi i by moje mleko było bardziej kaloryczne kazali mi jeść dużo cukru ( doszło do tego że miałam chęć posłodzic obiad :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:)
A ja już kilka lat nie słodziłam nic i jadłam 1 czekoladowego cukierka dziennie :rolleyes: a teraz....... Nie mogę znów się odzwyczaic od cukru _ to jest narkotyk :szok:
Ale dopuki karmię jestem usprawiedliwiona:-D:-D
Tak mi się przypomniało co do słodkości :D
Teraz już rozumiem skąd te pyszne lody. Az mi się zachciało [emoji3]

IMG-20180120-WA0003.jpg
stylizacja na dziś :)

Załączniki

• IMG-20180120-WA0003.jpg
    IMG-20180120-WA0003.jpg
    269 KB · Wyświetleń: 495
Wkładalismy te 2 wkładki pod materac a to tamto ten czujnik będzie stał sobie na komodzie obok łóżeczka sprawdziliśmy, czy działał różnie bywa, polozylam rękę na materacu poczekam chwilę wzięłam rękę i zapaliła się czerwona kontrolka i zaczęło pikac czyli że trzeba reagować, zielona że jest wszystko ok. I jak jest ciągle ok to pali się zielona dioda. Qmpela moja mówiła jak ja się jej pytalam to mówi że jest spoko i poleca, ja kupiłam przez olx używany zapłaciłam 170zl.
A jak nie ma oddechu to też pika alarm? Czy to jest bardziej czujnik ruchu?

reklama
Do góry