reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lekarz mi kazał jeść dużo cukru.......:szok:mówię jak to przecież cukier jest niezdrowy aaa w tym wypadku przynosi więcej korzyści jak strat :errr: Marcelina urodziła się malutka i wcześnie i miała spadki cukru ciężko ja było dobudzic po 3 h była taka nieprzytomna więc i nie było mowy o ssaniu piersi w takim stanie ..... dostawała mleko mm strzykawka a potem dostawiałam do piersi i by moje mleko było bardziej kaloryczne kazali mi jeść dużo cukru ( doszło do tego że miałam chęć posłodzic obiad :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:)
A ja już kilka lat nie słodziłam nic i jadłam 1 czekoladowego cukierka dziennie :rolleyes: a teraz....... Nie mogę znów się odzwyczaic od cukru _ to jest narkotyk :szok:
Ale dopuki karmię jestem usprawiedliwiona:-D:-D
Tak mi się przypomniało co do słodkości :D

Chcialabym miec taka wymowke dla mojego nalogu [emoji16]
Ewka churros con chocolate na sniadanie! [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz mi kazał jeść dużo cukru.......:szok:mówię jak to przecież cukier jest niezdrowy aaa w tym wypadku przynosi więcej korzyści jak strat :errr: Marcelina urodziła się malutka i wcześnie i miała spadki cukru ciężko ja było dobudzic po 3 h była taka nieprzytomna więc i nie było mowy o ssaniu piersi w takim stanie ..... dostawała mleko mm strzykawka a potem dostawiałam do piersi i by moje mleko było bardziej kaloryczne kazali mi jeść dużo cukru ( doszło do tego że miałam chęć posłodzic obiad :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:)
A ja już kilka lat nie słodziłam nic i jadłam 1 czekoladowego cukierka dziennie :rolleyes: a teraz....... Nie mogę znów się odzwyczaic od cukru _ to jest narkotyk :szok:
Ale dopuki karmię jestem usprawiedliwiona:-D:-D
Tak mi się przypomniało co do słodkości :D
Teraz już rozumiem skąd te pyszne lody. Az mi się zachciało [emoji3]

IMG-20180120-WA0003.jpg
stylizacja na dziś :)

Załączniki

• IMG-20180120-WA0003.jpg
    IMG-20180120-WA0003.jpg
    269 KB · Wyświetleń: 488
Wkładalismy te 2 wkładki pod materac a to tamto ten czujnik będzie stał sobie na komodzie obok łóżeczka sprawdziliśmy, czy działał różnie bywa, polozylam rękę na materacu poczekam chwilę wzięłam rękę i zapaliła się czerwona kontrolka i zaczęło pikac czyli że trzeba reagować, zielona że jest wszystko ok. I jak jest ciągle ok to pali się zielona dioda. Qmpela moja mówiła jak ja się jej pytalam to mówi że jest spoko i poleca, ja kupiłam przez olx używany zapłaciłam 170zl.
A jak nie ma oddechu to też pika alarm? Czy to jest bardziej czujnik ruchu?

reklama
Do góry