reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi sie wydaje ze jest super i jakosc uwazam za bardzo dobra. Mam bez budy ale zawsze moge pod parasolem w ogrodku postawic i siatka na owady nakryc to bedzie przeplyw powietrza bo jak dasz ciemna bude na slonce to cieplo tam bedzie miala

Myslisz ze bedziesz jezdzic next2me? A nie bedziesz go do lozka przypinac?
Co do baby bjorn to widzialam, ogladalam i wcale mnie nie przekonalo, poza tym dziecko nie lezy na plasko tylko siedzi jakby wiec nie nadaje sie od poczatku. A cena to przesada

Tak angelsounds i uwazam to za jeden z najlepszych zakopow jaki moglam zrobic!

Ropuszko mysle o Tobie caly czas i czekam na jutrzejszy wielki dzien[emoji11][emoji11][emoji11]trzymajcie sie!

Tak właśnie myślałam, bo to chba nie jest na stałe montowane?Mam psiaka który jest bardzo zazdrosny a w łóżeczku Mały bedzie bezpieczny a ten leżaczek trochę niski jest

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Kurde nie wiem jeszcze jak to jest montowane bo stoi zlozone.. ale musi sie trzymac lozka zeby nie odjechalo..
Ja rozkladalam nasze next2me i co prawda w sypialni mam wykładzinę dywanowa i ciężko mi było przesunąć ale na panelach to pewnie by lżej jeździło więc by trzeba przymocować. Ja nasze i tak mocowac będę do łóżka.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

1516096381-a8c1d11ebf251f89-aaaaaa.jpeg

Czekamy i już doczekać się nie możemy [emoji23][emoji23] stresik jest ale już raczej nie ucieknę [emoji6][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny buldozek ♡♡♡ My mamy mopsa. Trochę podobna rasa :) Tylko mój nie taki grzeczny - ten biały miś pewnie byłby już bez głowy... :p
Dziewczyny a polecicie jakiś dobry oczyszczacz powietrza z nawilżaczem?

Ostatnia edycja:
Ja rozkladalam nasze next2me i co prawda w sypialni mam wykładzinę dywanowa i ciężko mi było przesunąć ale na panelach to pewnie by lżej jeździło więc by trzeba przymocować. Ja nasze i tak mocowac będę do łóżka.

No ale odpiąć można? Bo to chyba pasy są? Czy ciężki dostęp do tego jest? A wczoraj widziałam to lozeczko na żywo i strasznie duże jest, muszę poszukać jeszcze czegoś ....

No ale odpiąć można? Bo to chyba pasy są? Czy ciężki dostęp do tego jest? A wczoraj widziałam to lozeczko na żywo i strasznie duże jest, muszę poszukać jeszcze czegoś ....

Tak, tam są pasy i jak byś chciała np na noc przypinac a w dzień przestawiać łóżeczko to chyba trochę za dużo zachodu, nie sprawdzałam tych pasów, ale ja chyba ich nie będę odpinac i przenosić łóżeczka.

Ja nawilżacz z oczyszczaczem juz mam bo u mnie dramat powietrze, a leżaczek tez bym chciała, ale moze trochę pózniej?

Ja chyba właśnie kupię ten leżaczek jak już dzidziuś się urodzi. Zobaczę jak będą nam mijały pierwsze dni w domu i jak stwierdze, że już teraz potrzebny leżaczek to kupię, tylko wcześniej już jakiś wybiorę aby nie marnować czasu.
Najtańszy i położna mowila ze najlepszy
1516094717-1a2558ee8229e938-aaaaaa.jpeg

Właśnie o tym wspominałam i chyba taki kupię. Jak się nie sprawdzi poszukam innego.

U mnie next 2 me jednak odpada, bo nie da się przeciągnąć tych pasów przez ramę naszego łóżka... No chyba że wymienię łóżko :p
I dzisiaj przyszło pierwsze zamówienie z hm z ubrankami dla malutkiej (czekam na jeszcze 2 zamówienia z hm i jedno z next :D ). Tak bardzo się cieszyłam gdy to wszystko ogladalam :) Żeby tego było mało jeszcze jedną paczkę, której się nie spodziewałam przyniósł listonosz. Moja mama zaszalala i na wyprzedażach w tesco kupiła mnóstwo ubranek :D Przejrzałam wszystko i po uwzględnieniu tego co jeszcze ma przyjść stwierdzam, że jeśli chodzi o ubranka to już większość mam :D

U mnie next 2 me jednak odpada, bo nie da się przeciągnąć tych pasów przez ramę naszego łóżka... No chyba że wymienię łóżko :p
I dzisiaj przyszło pierwsze zamówienie z hm z ubrankami dla malutkiej (czekam na jeszcze 2 zamówienia z hm i jedno z next :D ). Tak bardzo się cieszyłam gdy to wszystko ogladalam :) Żeby tego było mało jeszcze jedną paczkę, której się nie spodziewałam przyniósł listonosz. Moja mama zaszalala i na wyprzedażach w tesco kupiła mnóstwo ubranek :D Przejrzałam wszystko i po uwzględnieniu tego co jeszcze ma przyjść stwierdzam, że jeśli chodzi o ubranka to już większość mam :D

Niemozliwe [emoji16] Ubranek nigdy za duzo hihi [emoji23][emoji23]

reklama
U mnie next 2 me jednak odpada, bo nie da się przeciągnąć tych pasów przez ramę naszego łóżka... No chyba że wymienię łóżko [emoji14]
Ubranek nigdy za dużo [emoji23][emoji23][emoji23] u mnie do tej pory wyniosłam 4 duże kartony ciuszkow po małym [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry