nieagatka
Fanka BB :)
U nas 72 h Eee nie cesarki planują na rano potem noc + dzień o noc i na następny dzień do domu rano
U mnie cc = 5 dni w szpitalu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas 72 h Eee nie cesarki planują na rano potem noc + dzień o noc i na następny dzień do domu rano
A ja miałam dzisiaj spotkanie z położną i jestem mega zadowolona. Babeczka bardzo fajna i bardzo młoda. I najlepsze, że też w ciąży, więc niestety nie będzie mnie prowadzić do końca. Chcieliśmy posłuchać serduszka, ale maluch tak się wiercił, że nie dało się w spokoju tego zrobić, więc tylko chwilkę było słychać. A ja nadal nie czuję tych ruchów. Chyba moja warstwa tłuszczu na to nie pozwala.
Dziewczyny macie lub miałyście detektory tętna? Polecacie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Rowniez go polecam...jest superMam Sonoline-B Link do: Sonoline B Polecam. Używam do tej pory
Mi sie wydaje ze jest super i jakosc uwazam za bardzo dobra. Mam bez budy ale zawsze moge pod parasolem w ogrodku postawic i siatka na owady nakryc to bedzie przeplyw powietrza bo jak dasz ciemna bude na slonce to cieplo tam bedzie mialaJa też go kupiłam, jesteś z niego zadowolona? Bo mi ta tkanina nie odpowiada dziecko chyba pocic będzie się na niej bo wydaje mi się sztuczna zwłaszcza poduszeczka ta doczepiana, ja zamówiłam z budką bo mam w planach mała brać do ogródka i to przydatne jest ale system montowania tragiczny kilka razy zamontuje budke i tkanina się przerwie więc chyba jej nie będę odpinac w domu tylko składać.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nawilżacz z oczyszczaczem juz mam bo u mnie dramat powietrze, a leżaczek tez bym chciała, ale moze trochę pózniej? Zastanawiam sie bo ten tiny love dość fajny jest ale następny „grat” w domu a jak sie zdecyduje na next2me to to będę tam mieć bujaczek i do salonu wyjadę... jest jeszcze dobry bujaczek / leżaczek babybjorn ale juz dość drogi
Co do odsysania noska to zastanawiam sie nad tym
Bo katarek fajny i opcja z odkurzaczem tez ale w nocy ? I ma cały czas stać koło łóżka? A ten elektryczny ma nawet melodyjki ....
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Tak angelsounds i uwazam to za jeden z najlepszych zakopow jaki moglam zrobic!Dziewczyny macie lub miałyście detektory tętna? Polecacie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do jakości tkaniny użytej to i tak myślę że zastosowali tania, a budka to bardziej do ochrony przed wiatrem, w ogrodzie mam sporo cienia i tak jak wózka czy tego bujaczka z dzieckiem nie zamierzam wystawiać na słońce bo by się budulka upocila[emoji6]Mi sie wydaje ze jest super i jakosc uwazam za bardzo dobra. Mam bez budy ale zawsze moge pod parasolem w ogrodku postawic i siatka na owady nakryc to bedzie przeplyw powietrza bo jak dasz ciemna bude na slonce to cieplo tam bedzie miala
Myslisz ze bedziesz jezdzic next2me? A nie bedziesz go do lozka przypinac?
Co do baby bjorn to widzialam, ogladalam i wcale mnie nie przekonalo, poza tym dziecko nie lezy na plasko tylko siedzi jakby wiec nie nadaje sie od poczatku. A cena to przesada
Tak angelsounds i uwazam to za jeden z najlepszych zakopow jaki moglam zrobic!
Ropuszko mysle o Tobie caly czas i czekam na jutrzejszy wielki dzien[emoji11][emoji11][emoji11]trzymajcie sie!
Ja mam malo cienia i prawie caly dzien slonce na tarasie wiec parasol sie sprawdzi, o ile bedzie takie lato jak w zeszlym roku bo bylo superCo do jakości tkaniny użytej to i tak myślę że zastosowali tania, a budka to bardziej do ochrony przed wiatrem, w ogrodzie mam sporo cienia i tak jak wózka czy tego bujaczka z dzieckiem nie zamierzam wystawiać na słońce bo by się budulka upocila[emoji6]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedziała bym co kraj to obyczaj hi
Ten leżaczek w hiszpani jest bardzo modny i wszyscy bogatsi nawet na inne nie patrzą. Ja czasem pracuje jako kangur na nocki i dzieci tam leżą/ siedzą od początku. Jak są trochę większe same się tam bujaja takie śmieszne ruchy robią.....Mi sie wydaje ze jest super i jakosc uwazam za bardzo dobra. Mam bez budy ale zawsze moge pod parasolem w ogrodku postawic i siatka na owady nakryc to bedzie przeplyw powietrza bo jak dasz ciemna bude na slonce to cieplo tam bedzie miala
Myslisz ze bedziesz jezdzic next2me? A nie bedziesz go do lozka przypinac?
Co do baby bjorn to widzialam, ogladalam i wcale mnie nie przekonalo, poza tym dziecko nie lezy na plasko tylko siedzi jakby wiec nie nadaje sie od poczatku. A cena to przesada
Tak angelsounds i uwazam to za jeden z najlepszych zakopow jaki moglam zrobic!
Ropuszko mysle o Tobie caly czas i czekam na jutrzejszy wielki dzien[emoji11][emoji11][emoji11]trzymajcie sie!