reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak piszecie o wózkach i o tych niemieckich cybexach. Fakt, na fotelik i bazę też się decyduję z tej firmy, bo są dobre opnie, no i te atesty..., ale jeśli mogę kupić coś wyprodukowanego w Polsce, a z zagranicy to wolę jednak wspierać nasze polskie produkty, a wózków mamy masę do wyboru.
Ogólnie raczej mam zapędy patriotyczne.:p

Ja się przyznaje bez bicia jestem gadżeciara po części i nie ukrywam ze u mnie oczy jedzą a te polskie wózki może i ładne ale nie moje klimaty . Wsparłabym oczywiście jakby coś mi się spodobało ale niestety nic a uwierz przemieliłam duuuuzo opcji .Tatuś też jeździ niemieckim samochodem to powiedziałam ze córka gorsza nie będzie a uwierz chciał Polski tańszy wózek bo dla niego to tylko wózek [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A to są foteliki do montowania tyłem do kierunku jazdy? Ja w taki celuje - i jeszcze najlepiej jakby się obracał - nie wiem jak się nazywa ta funkcja :)

Kazdy fotelik (z tych pierwszych) montuje sie tylem do kierubku jazdy. Nie wolno montowac przodem. A te obrotowe sa fajne, ale nie da sie ich zamontowac na ramie wozka (a ja tego akurat sporo uzywalam).

A to są foteliki do montowania tyłem do kierunku jazdy? Ja w taki celuje - i jeszcze najlepiej jakby się obracał - nie wiem jak się nazywa ta funkcja :)

Do tego potrzebujesz bazy by moc manewrować kierunkiem jazdy ,trzeba mieć tez w samochodzie isofixy by móc ja wpiąć .
1513970191-4e8d0cb3de148352-aaaaaa.jpeg
1513970247-fc7fb1e729a465e7-aaaaaa.jpeg
1513970256-3fe38a0562042e2c-aaaaaa.jpeg

Do tego potrzebujesz bazy by moc manewrować kierunkiem jazdy ,trzeba mieć tez w samochodzie isofixy by móc ja wpiąć .

Niekoniecznie. Obracane foteliki 360 (takie, ktore mozesz obrocic do drzwi, zeby wlozyc dziecko) nie montuja sie do bazy. Wpinasz je na isofix na stale do auta i juz sie ich nie wyjmuje.
Baza jest fajna, sama mam i polecam, bo ulatwia zycie, ale ona jest do normalnych fotelikow.

Mam isofix, ale właśnie nie mam pojęcia jaki jest najlepszy - choć na to tez mam czas. Te cybex są ok? Ja właśnie. Nastawiałam się na zakup 3w1, ale widzę ze lepiej 2w1 i fotelik osobno ....

Mam isofix, ale właśnie nie mam pojęcia jaki jest najlepszy - choć na to tez mam czas. Te cybex są ok? Ja właśnie. Nastawiałam się na zakup 3w1, ale widzę ze lepiej 2w1 i fotelik osobno ....

Jest dużo dobrych fotelików wiem ze chwala maxicosi pebble i Cabriofix . Pamiętaj ze fotelik każdy prawie wepniesz do każdego wózka wyrazie czego bo są takie uniwersalne adaptery tak mi tłumaczył jeden facet i mówił ze w tych 3w1 rzadko kiedy jest dobry fotelik z tych z atestami .

reklama
Jest dużo dobrych fotelików wiem ze chwala maxicosi pebble i Cabriofix . Pamiętaj ze fotelik każdy prawie wepniesz do każdego wózka wyrazie czego bo są takie uniwersalne adaptery tak mi tłumaczył jeden facet i mówił ze w tych 3w1 rzadko kiedy jest dobry fotelik z tych z atestami .

Tak właśnie gdzieś przeczytałam. Czyli wózek 2w1 :) dzięki [emoji8][emoji8]

Do góry