reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak piszecie o wózkach i o tych niemieckich cybexach. Fakt, na fotelik i bazę też się decyduję z tej firmy, bo są dobre opnie, no i te atesty..., ale jeśli mogę kupić coś wyprodukowanego w Polsce, a z zagranicy to wolę jednak wspierać nasze polskie produkty, a wózków mamy masę do wyboru.
Ogólnie raczej mam zapędy patriotyczne.:p

Ja się przyznaje bez bicia jestem gadżeciara po części i nie ukrywam ze u mnie oczy jedzą a te polskie wózki może i ładne ale nie moje klimaty . Wsparłabym oczywiście jakby coś mi się spodobało ale niestety nic a uwierz przemieliłam duuuuzo opcji .Tatuś też jeździ niemieckim samochodem to powiedziałam ze córka gorsza nie będzie a uwierz chciał Polski tańszy wózek bo dla niego to tylko wózek [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A to są foteliki do montowania tyłem do kierunku jazdy? Ja w taki celuje - i jeszcze najlepiej jakby się obracał - nie wiem jak się nazywa ta funkcja :)

Kazdy fotelik (z tych pierwszych) montuje sie tylem do kierubku jazdy. Nie wolno montowac przodem. A te obrotowe sa fajne, ale nie da sie ich zamontowac na ramie wozka (a ja tego akurat sporo uzywalam).

A to są foteliki do montowania tyłem do kierunku jazdy? Ja w taki celuje - i jeszcze najlepiej jakby się obracał - nie wiem jak się nazywa ta funkcja :)

Do tego potrzebujesz bazy by moc manewrować kierunkiem jazdy ,trzeba mieć tez w samochodzie isofixy by móc ja wpiąć .
1513970191-4e8d0cb3de148352-aaaaaa.jpeg
1513970247-fc7fb1e729a465e7-aaaaaa.jpeg
1513970256-3fe38a0562042e2c-aaaaaa.jpeg

Do tego potrzebujesz bazy by moc manewrować kierunkiem jazdy ,trzeba mieć tez w samochodzie isofixy by móc ja wpiąć .

Niekoniecznie. Obracane foteliki 360 (takie, ktore mozesz obrocic do drzwi, zeby wlozyc dziecko) nie montuja sie do bazy. Wpinasz je na isofix na stale do auta i juz sie ich nie wyjmuje.
Baza jest fajna, sama mam i polecam, bo ulatwia zycie, ale ona jest do normalnych fotelikow.

Mam isofix, ale właśnie nie mam pojęcia jaki jest najlepszy - choć na to tez mam czas. Te cybex są ok? Ja właśnie. Nastawiałam się na zakup 3w1, ale widzę ze lepiej 2w1 i fotelik osobno ....

Mam isofix, ale właśnie nie mam pojęcia jaki jest najlepszy - choć na to tez mam czas. Te cybex są ok? Ja właśnie. Nastawiałam się na zakup 3w1, ale widzę ze lepiej 2w1 i fotelik osobno ....

Jest dużo dobrych fotelików wiem ze chwala maxicosi pebble i Cabriofix . Pamiętaj ze fotelik każdy prawie wepniesz do każdego wózka wyrazie czego bo są takie uniwersalne adaptery tak mi tłumaczył jeden facet i mówił ze w tych 3w1 rzadko kiedy jest dobry fotelik z tych z atestami .

reklama
Jest dużo dobrych fotelików wiem ze chwala maxicosi pebble i Cabriofix . Pamiętaj ze fotelik każdy prawie wepniesz do każdego wózka wyrazie czego bo są takie uniwersalne adaptery tak mi tłumaczył jeden facet i mówił ze w tych 3w1 rzadko kiedy jest dobry fotelik z tych z atestami .

Tak właśnie gdzieś przeczytałam. Czyli wózek 2w1 :) dzięki [emoji8][emoji8]

Do góry