reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziękuję dziewczyny :) ostatnio zjadłam fete i mozzarelle oczywiście z mleka pasteryzowanego, ale po fakcie zaczęłam przeżywać...

reklama
Ja czuje w srodku ale na zewnatrz jak przyloze reke to tez nic. Ani nic mi nie faluje. Ale to raz ze lozysko z przodu a dwa ze na brzuchu troche tluszczyku bylo wiec amortyzacja jest
Ja tez na zewnatrz nie czuje i nie widze by brzuch sie ruszal, ale wczoraj maluch byl bardzo aktywny co ok 2godz czulam jak kopniaczki daje[emoji7]

Kochana falowanie itd to poczułam jak dziecko zaczęło się do kilograma wagowo zbliżać, nie nakrecaj się [emoji6] potem bedziesz się stresować jak Ci cały brzuch zacznie nagle wibrowac bo maluch z pozycji posladkowej do glowkowej sobie fiknie[emoji13]

---31tc---
Ja jednego dnia tak czulam bo przysnelam na lewym boczku i nagle moj brzuch caly wibrowac zaczął, serio nie wiedzialam co sie dzieje[emoji33] moze to to bylo[emoji3]

Ja podwojnie chodze do lekarza. I bylam tez wczoraj na wizycie. Wiec jeden mowi ze szansa na obrocenie jest niewielka i jak sie zoba zymy za 3tyg to zdecydujemy, bo a nuż... a drugi mowi, ze wg niego raczej szans nie ma. Dziecko 2,3kg, plynow nie ma jakos bardzo duzo, w normie ale blizej dolnej granicy, dzidzia siedzi mocno w miednicy i wypisal mi skierowanie na cc na 9grudnia... ehhh. Nic naturalnie nie bedzie w tej mojej ciazy. Żywke trzeba bylo wsadzic na sile do srodka, cudem zechciala zostac, a teraz zaparla sie zeby nie wychodzic...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Madziu juz na to nie mamy wplywu[emoji17] chcialo by sie choc troche naturalnosci, ale wazne by malutka cala i zdrowa przyszla na swiat. Bedzie dobrze[emoji11]

2 tyg Po porodzie,byla silna zdrowa , zapytalam pediatre i wyrazil zgode to mial byc 38 tc;))
Sesje newborn trzeba zawsze ribic najszybciej Po porodzie gdy dzidzi Jezxxe jedt ospale spiace

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. Ja też już mam zamówiona sesje noworodkowa [emoji7] i fotograf mówiła że taka sesje wykonuje się od 10-14 dnia życia dziecka

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziu juz na to nie mamy wplywu[emoji17] chcialo by sie choc troche naturalnosci, ale wazne by malutka cala i zdrowa przyszla na swiat. Bedzie dobrze[emoji11]

Tez marzylam o sn , skoro lozysko Sie przemieszcza zawsze myslalam sn bedzue , no niestety nie bylo mi dane bo i tym razem tez cc bo za krotko po cc jestem by bylo sn , a na koniec Dokladnie tylko dobro dzuecka wazne

reklama
2 tyg Po porodzie,byla silna zdrowa , zapytalam pediatre i wyrazil zgode to mial byc 38 tc;))
Sesje newborn trzeba zawsze ribic najszybciej Po porodzie gdy dzidzi Jezxxe jedt ospale spiace

Wlasnie tez czytalam ze najlepiej zaraz po porodzie bo latwiej dziecko ulozyc do zdjecia

Do góry