reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja po wizycie!!! Nie jest dobrze ale nie jest jeszcze mega tragicznie!!! Leżenie przez kolejne dwa tygodnie!! Szyjka miękka i 2 cm bez rozwarcia... Wizyta za dwa tygodnie i trzeba się modlić żebym w tym czasie nie urodziła. Kacper ułożony miednicowo...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Joko trzymam kciuki by maluszek jak najdłużej posiedzial, no gdzie mu bedzie lepie jak nie w brzuszku jeszcze[emoji4][emoji110] . Odpoczywaj duzo musi byc dobrze[emoji10]

Ja dzus w nocy jakis kryzys , Nicole od 12-3 nie spala chciala Sie bawic [emoji33]se pierwszy raz pomyslalAm jak dam rade z dwoma malymi ale Po chwili Sie opamietalam jaka jestem szczesciara
Teraz mdlosci ze ledwo chodze a trza isc na spacerek zaraz....;)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Ja dzus w nocy jakis kryzys , Nicole od 12-3 nie spala chciala Sie bawic [emoji33]se pierwszy raz pomyslalAm jak dam rade z dwoma malymi ale Po chwili Sie opamietalam jaka jestem szczesciara
Teraz mdlosci ze ledwo chodze a trza isc na spacerek zaraz....;)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Dasz radę!!!! Będzie Superrrr!!!!
Ja dziś noc tez miałam kiepską!!! Co się ruszyłam to brzuch jak kamień!!! Nie mogę się denerwować bo to nie pomaga w związku z czym idę oglądać jakieś durne filmy...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Tak naprawde to mnie nie zaskoczyli, juz od jakiegos czasu mowili, ze jak sie nie przekreci to cc. Tylko bardzo chcialam naturalnie sprobowac.

Ale fakt Żywka swoje zdanie ma. Oby nie byla tak charakterna jak mama :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To bedziemy miały cc w podobnym terminie bo ja 5-6 grudzień.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry