Cześć dziewczyny! Mam pytanie... Jak to jest z serami w ciąży? Jeśli np. mozzarella lub feta jest z mleka pasteryzowanego to można jeść? Czytałam, że niby można w większości artykułów, ale znalazłam też takie zupełnie przeciwne wpisy. I teraz już nie wiem.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Wiecie moj maz wczoraj byl ze mna na wizycie i zastanawial sie po wyjsciu czy nie poprosic o przesuniecie tego terminu cc, bo nie pojdziemy na najnowsze gwiedne wojny potem pol drogi do ikei wymyslalismy co moglby powiedziec lekarzowi
On tez sie chyba stresuje tym moim.porodem ze takie mysli chodza mu po glowie...
W ogole wczoraj mielismy smieszny dzien. Jezdzilismy wybierac oswietlenie, kabine prysznicowa, osprzet elektryczny itd (oczywiscie polowa nadal nie wybrana) i naszlo nas na piosenki otto. Spiewalismy zasmazke, i sliczna higieniczna... chyba mielismy, jak to moj maz mowi, laga mozgu i potrzebowalismy sie wyluzowac. A na koniec calej wycieczki bylismy w kinie na Thorze. Jak dla mnie super. Bardzo lubie universum Marvela
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez bardzo lubie, jedyny film, ktory ledwo znioslam to Daredevil, ale reszta lux [emoji16]
Kurde, a o istnieniu Otto to wogole zapomnialam, a bardzo ich kiedys lubilam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Tylko twoj pytal ze wzgledu na pozniejsze.pojscie.do szkoly itd, a moj ze.wzgledu na film.w.kinie.Ta część Thora jest super. Uśmiałam się na nim
To u nas m na wizycie pytał czy nie da się przesunąć CC na styczeń [emoji23] a Gabik i tak zadecydował, że urodzi się dużo wcześniej [emoji23] mój od początku był ułożony nóżkami w dół.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Cześć dziewczyny! Mam pytanie... Jak to jest z serami w ciąży? Jeśli np. mozzarella lub feta jest z mleka pasteryzowanego to można jeść? Czytałam, że niby można w większości artykułów, ale znalazłam też takie zupełnie przeciwne wpisy. I teraz już nie wiem.
Tak, jesli z mleka pasteryzowanego to jak najbardziej mozesz jesc.
katharina203
Z mleka pasteryzowanego mizna jescCześć dziewczyny! Mam pytanie... Jak to jest z serami w ciąży? Jeśli np. mozzarella lub feta jest z mleka pasteryzowanego to można jeść? Czytałam, że niby można w większości artykułów, ale znalazłam też takie zupełnie przeciwne wpisy. I teraz już nie wiem.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No właśnie, a Wy chcecie poród rodzinny, bo mój M tak, a jeszcze nie jestem do tego przekonana
No nie moze byc inaczej
M@gda
Moderatorka
A do tego zasmazka, a na to wszystko sliwka wegierka i... zasmazka :dTez bardzo lubie, jedyny film, ktory ledwo znioslam to Daredevil, ale reszta lux [emoji16]
Kurde, a o istnieniu Otto to wogole zapomnialam, a bardzo ich kiedys lubilam.
Biorę luteine magnez i no speJeszcze ze 2tyg to moglby wytrzymac. Ja na miekka szyjke dostalam luteine dopochwowo. Moze i ty bys wziela? Nic lekarz nie mowil?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Kredka ja od paru dni mam bóle podbrzusza zwlaszcza przy oddawaniu moczu ale nie czuje zeby to byla infekcja, pytalam poloznej o ten bol i powiedziala ze w moczu nie ma nic co by martwilo i ze jesli nie krwawie to jest normalne. Ale nie zaszkodzi jak pojdziesz i się dowiesz będziesz spokojniejsza ze jednak reagowalas w razie co.Dziewczyny a ja chyba jednak jutro zrobie wycieczke do szpitala. Dziwnie ten brzuch czuje. Tak innaczej niz przedtem i jeszcze kilka razy dzis mialam te klucia jakby ktos igly wbijal...
Pewno mi powiedza ze jestem przewrazliwiona[emoji38]
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A witamy
Ty nowa tutaj ktory Tydz [emoji7]? Mozesz jesc
Odradzam serow plesniowych