reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

IMG-20171110-WA0007.jpg
31 tc +2

Załączniki

• IMG-20171110-WA0007.jpg
    IMG-20171110-WA0007.jpg
    132,5 KB · Wyświetleń: 398
reklama
Dokładnie. Ja też już mam zamówiona sesje noworodkowa [emoji7] i fotograf mówiła że taka sesje wykonuje się od 10-14 dnia życia dziecka

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokldnie tak. Sesja newborn musi byc przed 14dniem zycia, bo potem jest juz duzo trudniej.
Moja miala 8 dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez na zewnatrz nie czuje i nie widze by brzuch sie ruszal, ale wczoraj maluch byl bardzo aktywny co ok 2godz czulam jak kopniaczki daje[emoji7]
Dziewczyny na grudniowkach sprzedały mi patent na tanczenie brzuszka. Wlaczasz muzyka na telefonie np kolysanke i kladziesz na brzuchu. Malec zacznie sie ruszac, bo slyszy muzyke :) Testowalam i u mnie Żywia tanczyla, moze z rytmem miala troche problemy jak mama, ale byla bardziej aktywna :)
Tylko nie wiem czy u was nie za wczesnie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ty taka niesmiala? Moze napisz cos o sobie ;)), Ja mama corki prAwie 8 mscy ( ciezka walka 5 lat zakonczona 1 ivf udanym) i terZ ciaza 7 Tydz prawie ( naturals czego kazdej zycze)

Oj tak, zycz mi tak dalej. Ja tez chce w niecaly rok zajsc w kolejna ciaze :)

Tez marzylam o sn , skoro lozysko Sie przemieszcza zawsze myslalam sn bedzue , no niestety nie bylo mi dane bo i tym razem tez cc bo za krotko po cc jestem by bylo sn , a na koniec Dokladnie tylko dobro dzuecka wazne

Ja sie zgadzam, ze dobro dziecka najwazniejsze. Za Żywie dam sie nawet pociąć.

reklama
Oj tak, zycz mi tak dalej. Ja tez chce w niecaly rok zajsc w kolejna ciaze :)

Niby Po cc trzeba czekac rok na kolejna Ale co Nicole zaczynala 7 , poszlam do lekarza myslalam ze ochrzan dostane dlatego od razu mowie ze Nicole z ivf i teraz taki cud a ginko prosze pokazac rane ... i do mnie pani mAm mamusie Po cc 3 msce i daly rade bo w zyciu nigdy nie przewidzisz nawet z tabsami zajdziezz jesli bog tak chce-tak mi powiedziala, pokovhalam Ja od razu bo to moja 1 ginka tutaj I ona do konca mnie prowadzi
Wiec madziu zycze szybko kolejnej ciazy i trzymam JuZ kciuki[emoji16][emoji173]️[emoji173]️[emoji110]️

Do góry