reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

IMG-20171110-WA0007.jpg
31 tc +2

Załączniki

• IMG-20171110-WA0007.jpg
    IMG-20171110-WA0007.jpg
    132,5 KB · Wyświetleń: 394
reklama
Dokładnie. Ja też już mam zamówiona sesje noworodkowa [emoji7] i fotograf mówiła że taka sesje wykonuje się od 10-14 dnia życia dziecka

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokldnie tak. Sesja newborn musi byc przed 14dniem zycia, bo potem jest juz duzo trudniej.
Moja miala 8 dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez na zewnatrz nie czuje i nie widze by brzuch sie ruszal, ale wczoraj maluch byl bardzo aktywny co ok 2godz czulam jak kopniaczki daje[emoji7]
Dziewczyny na grudniowkach sprzedały mi patent na tanczenie brzuszka. Wlaczasz muzyka na telefonie np kolysanke i kladziesz na brzuchu. Malec zacznie sie ruszac, bo slyszy muzyke :) Testowalam i u mnie Żywia tanczyla, moze z rytmem miala troche problemy jak mama, ale byla bardziej aktywna :)
Tylko nie wiem czy u was nie za wczesnie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ty taka niesmiala? Moze napisz cos o sobie ;)), Ja mama corki prAwie 8 mscy ( ciezka walka 5 lat zakonczona 1 ivf udanym) i terZ ciaza 7 Tydz prawie ( naturals czego kazdej zycze)

Oj tak, zycz mi tak dalej. Ja tez chce w niecaly rok zajsc w kolejna ciaze :)

Tez marzylam o sn , skoro lozysko Sie przemieszcza zawsze myslalam sn bedzue , no niestety nie bylo mi dane bo i tym razem tez cc bo za krotko po cc jestem by bylo sn , a na koniec Dokladnie tylko dobro dzuecka wazne

Ja sie zgadzam, ze dobro dziecka najwazniejsze. Za Żywie dam sie nawet pociąć.

reklama
Oj tak, zycz mi tak dalej. Ja tez chce w niecaly rok zajsc w kolejna ciaze :)

Niby Po cc trzeba czekac rok na kolejna Ale co Nicole zaczynala 7 , poszlam do lekarza myslalam ze ochrzan dostane dlatego od razu mowie ze Nicole z ivf i teraz taki cud a ginko prosze pokazac rane ... i do mnie pani mAm mamusie Po cc 3 msce i daly rade bo w zyciu nigdy nie przewidzisz nawet z tabsami zajdziezz jesli bog tak chce-tak mi powiedziala, pokovhalam Ja od razu bo to moja 1 ginka tutaj I ona do konca mnie prowadzi
Wiec madziu zycze szybko kolejnej ciazy i trzymam JuZ kciuki[emoji16][emoji173]️[emoji173]️[emoji110]️

Do góry