reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Dokładnie. Ja też już mam zamówiona sesje noworodkowa [emoji7] i fotograf mówiła że taka sesje wykonuje się od 10-14 dnia życia dziecka
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokldnie tak. Sesja newborn musi byc przed 14dniem zycia, bo potem jest juz duzo trudniej.
Moja miala 8 dni.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kredka jestes JuZ Po wizycie ? Bo laze Po parku i mysle o tobie )
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
A w ogole ty chyba rodzilas kolo 9. 8my grudnia??Wiem wiem no ale jednak
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Dziewczyny na grudniowkach sprzedały mi patent na tanczenie brzuszka. Wlaczasz muzyka na telefonie np kolysanke i kladziesz na brzuchu. Malec zacznie sie ruszac, bo slyszy muzyke Testowalam i u mnie Żywia tanczyla, moze z rytmem miala troche problemy jak mama, ale byla bardziej aktywnaJa tez na zewnatrz nie czuje i nie widze by brzuch sie ruszal, ale wczoraj maluch byl bardzo aktywny co ok 2godz czulam jak kopniaczki daje[emoji7]
Tylko nie wiem czy u was nie za wczesnie
M@gda
Moderatorka
Poczatek grudnia bedzie szczesliwy MusiTo bedziemy miały cc w podobnym terminie bo ja 5-6 grudzień.
M@gda
Moderatorka
Oj tak, zycz mi tak dalej. Ja tez chce w niecaly rok zajsc w kolejna ciazeA ty taka niesmiala? Moze napisz cos o sobie ), Ja mama corki prAwie 8 mscy ( ciezka walka 5 lat zakonczona 1 ivf udanym) i terZ ciaza 7 Tydz prawie ( naturals czego kazdej zycze)
M@gda
Moderatorka
Ja sie zgadzam, ze dobro dziecka najwazniejsze. Za Żywie dam sie nawet pociąć.Tez marzylam o sn , skoro lozysko Sie przemieszcza zawsze myslalam sn bedzue , no niestety nie bylo mi dane bo i tym razem tez cc bo za krotko po cc jestem by bylo sn , a na koniec Dokladnie tylko dobro dzuecka wazne
adunnnia90
Fanka BB :)
Oj tak[emoji7] napewno!Poczatek grudnia bedzie szczesliwy Musi
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Oj tak, zycz mi tak dalej. Ja tez chce w niecaly rok zajsc w kolejna ciaze
Niby Po cc trzeba czekac rok na kolejna Ale co Nicole zaczynala 7 , poszlam do lekarza myslalam ze ochrzan dostane dlatego od razu mowie ze Nicole z ivf i teraz taki cud a ginko prosze pokazac rane ... i do mnie pani mAm mamusie Po cc 3 msce i daly rade bo w zyciu nigdy nie przewidzisz nawet z tabsami zajdziezz jesli bog tak chce-tak mi powiedziala, pokovhalam Ja od razu bo to moja 1 ginka tutaj I ona do konca mnie prowadzi
Wiec madziu zycze szybko kolejnej ciazy i trzymam JuZ kciuki[emoji16][emoji173]️[emoji173]️[emoji110]️