nie wiem...ten moj prowadzacy za kazdym razem widzi duzo wod, a ten nizszy wynik to na badaniu III trymestruTo może błąd pomiaru ?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem...ten moj prowadzacy za kazdym razem widzi duzo wod, a ten nizszy wynik to na badaniu III trymestruTo może błąd pomiaru ?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
na dwoch wizytach bylo w gornej granicy normy, na ostatniej u innego lekarza ladnie wychodzilo, a dzis znow u mojego prowadzacego lekkie wielowodzie
nie wiem...ten moj prowadzacy za kazdym razem widzi duzo wod, a ten nizszy wynik to na badaniu III trymestru
przyczyna raczej fizjologiczna, moja mama w ciazy tez miala duzo wod, badania genetyczne ok cukrzycy nie mam, wiec pod tym wzgledem wporzadkuTrzymam kciuki mocno za was [emoji173]️czyki nawet przyczyny nie znaja Czemu jest ..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
przyczyna raczej fizjologiczna, moja mama w ciazy tez miala duzo wod, badania genetyczne ok cukrzycy nie mam, wiec pod tym wzgledem wporzadku
Kochana to kawał człowieka mój mały w piątek miał 1750 a 32+1tcprzyczyna raczej fizjologiczna, moja mama w ciazy tez miala duzo wod, badania genetyczne ok cukrzycy nie mam, wiec pod tym wzgledem wporzadku
Dziewczynka... Super... Wody są jeszcze w miarę w normie bo norma 5-20.Jestem po wizycie
Dziś Antoś okazał się Antosią także prawdopodobnie będę miała córeczkę
Okaże się na 100 % za trzy tygodnie na kolejnej wizycie
Z.gorszych info mam wody plodowe na granicy normy koło 7 ale jeszcze nie powód do paniki. Tylko ze się stresuje
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim.
Mówię wam ciągle coś, można zwariować
Norma czego Sue bac ty JuZ ciaza donoszona
Ja to mialam strach bo koniec w 35
A jak Sue czujesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom