reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miałam pierwsze 2 tyg. Temu i jutro idę przed wizytą. Częściej się chodzi jak się jest po terminie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz a ja nic , musiałabym pewnie ściemniać coś na izbie żeby mi zrobili od tak oooo , wkurza mnie mój lekarz na koniec lub hormony u mnie szaleją :p:p

reklama
Widzisz ;))) ciesze Sie I Tak bedzue !;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś byłam ponownie na ktg, cały czas praca serca miarowa, około 140-150, ale dziś pokazały się pierwsze skurcze :errr: w piątek skurczów nie było, wszystko czysto a dziś się pokazały. Cc mam zaplanowane na za tydzień i teraz mam zagadkę czy dotrwam. Dziś jestem 37+5, jutro 38+0, ale dziecko cały czas o 2 tyg większe wychodzi z usg, w czwartek waga z usg pokazywała 3950g

Dziś byłam ponownie na ktg, cały czas praca serca miarowa, około 140-150, ale dziś pokazały się pierwsze skurcze :errr: w piątek skurczów nie było, wszystko czysto a dziś się pokazały. Cc mam zaplanowane na za tydzień i teraz mam zagadkę czy dotrwam. Dziś jestem 37+5, jutro 38+0, ale dziecko cały czas o 2 tyg większe wychodzi z usg, w czwartek waga z usg pokazywała 3950g

Norma czego Sue bac ty JuZ ciaza donoszona
Ja to mialam strach bo koniec w 35

A jak Sue czujesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry