reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja sie doczekać nie mogę, zastanawiamy sie nad Nifty, wiec byłoby wcześniej wiadomo, ale jeszcze trwają dyskusje. A muszę męża stopować bo po wczorajszej wizycie był taki podniecony,ze juz koszulki sportowe chciał Heniowi kupować [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nie przejmuj sie moj juz ma wybrane FC Barcelona i dla dziewczynki i dla chlopaka[emoji23][emoji23][emoji23] raczej go nie powstrzymam [emoji1]

reklama
Sporo leżę, sporo odpoczywam, ale nie tak, że nic nie robię. Coraz ciężej mi. Dziś po zmieceniu kuchni i starciu blatów byłam upocona i zmęczona, więc wróciłam do wyrka. Coraz mniej mi się chce robić. Jeszcze 6 tygodni do spotkania z malutką - liczę, że nie będzie się spieszyć :)
Ale zleciało :) jeszcze trochę i bedziesz przytulać Żywke :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie ja tez tak odebralam ten post, ze co prawda sa obawy, ze podmienili probowki, ale najgorsze by bylo jakby dziecko bylo czarne. Dlatego zapytalam skad obawy i kolejny post, odpowiedz na moj z ow byl w tym samym tonie.
Wiec Pixie fajnie, zd probujesz zrozumiec obawy Agnes, tyle tylko, ze wyglada na to, ze chodilo glownie o “murzynow”...
Mam w bliskim otoczeniu rasistow, zyje z nimi, ale nie musze sie z ich opiniami zgadzac. A forum jest po to zeby dyskutowac, stad teksty o kolorowych dzieciach.
Bo dla niektorych z nas, potrzeba bycia matka jest tak wielka, ze kolor skory dziecka ma tu naprawde niewielkie znaczenie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
piszecie tyle o tolerancji a gdzie Wasza tolerancja dla pogladow i obaw @agness.aa23, ja tez uwazam ze inaczej jak sama dojrzejesz do decyzji o dawstwie komorek, nasienia czy zarodkow a co innego jak ktos za nas zdecyduje. ja podeszlam do in vitro zeby miec dziecko z moimi i meza genami, gdyby to okazalo sie niemoxliwe, z czasem pewnie dojrzalabym do adopcji zarodka , to tak jak na forum kto po invitro z mezami, najpierw jest opor jak to inne nasienie, a z czasem dojrzewaja do decyzji ze to jedyne rozwiazanir i poxnirj nie ma juz z tym problemu. tak samo mozna powiedziec ze skoro jest nsm obojetne czyje geny ma dziecko to dlaczego od razu nie adoptowac , przeciez tyle jest w domach dziecka, ktore potrzebuja odrobine milosci. jednak kazda z nas marzy o wlasnym dziecku, najpierw w sposob naturalny , potem jak sie nie udaje to z inseminacji, in vitro, jak nie daje rady to z dawstwem komorki, nasienia czy adopcja zarodka, W zaleznosci od tego co e jakiej sytuacji sie znajdujemy zmieniaja sie nasze poglady, dlatego nie bagatelizuje obaw agness.aa bo ma do tego pelne prawo tak jak kazdy do wlasnego zdania.

To było u Mnie w Policach była akcja ze pomylono zarodki i podano kobiecie nie jej zarodek . Dziecko było chore i chyba nie przeżyło z tego co pamietam . Prokuratura zamknęła wtedy całkowicie nowiutki oddział i laboratorium . To było jeszcze na refundacji za czasów PO .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Omg!! Nie słyszałam o tym, ale nie przywiązywałam uwagi do tego. To straszne. Co musiala przeżywać ta para....

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

@Evelin83 temat juz raczej zamkniety bo nie bedziemy rozstrzasac tego przez tydzien. Czesc nie zrozumiala sedna sprawy i na jaki temat wytworzyla sie dyskusja. Ja do tematu wracac juz nie bede bo sie nigdy nie dogadamy wszystkie a po co rozwalac fajne forum[emoji6] koniec i kropka .

reklama
Do góry