reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja się wyspałam :)
Mnie bardziej nie pasowało że invitro jest po to by mieć własne dzieci.
Dla mnie własne byłoby z każdej opcji KD AZ ND .
Ale każdy ma swoje podejście do sprawy .
@nieagatka domowilam te adaptery;) jakbym musiała w autobus sama ja wsadzić zawsze to lżej:laugh2:.
Detektor tętna kupił mi mąż i używam raz w tyg na tygodniowke Marceliny czyli dziś 30tc :D Nie polecam przed 12 tc
Miłego dnia

reklama
A ja się wyspałam :)
Mnie bardziej nie pasowało że invitro jest po to by mieć własne dzieci.
Dla mnie własne byłoby z każdej opcji KD AZ ND .
Ale każdy ma swoje podejście do sprawy .
@nieagatka domowilam te adaptery;) jakbym musiała w autobus sama ja wsadzić zawsze to lżej:laugh2:.
Detektor tętna kupił mi mąż i używam raz w tyg na tygodniowke Marceliny czyli dziś 30tc :D Nie polecam przed 12 tc
Miłego dnia

Slusznie, bo ten fotelik jest cholersko ciezki, a jak juz Marcelina bedzie z 6kg wazyc to wtedy juz jest naprawde ciezko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No my za 2tyg będziemy wiedziec, juz na polowkowym powinno byc widac [emoji4]

Ja sie doczekać nie mogę, zastanawiamy sie nad Nifty, wiec byłoby wcześniej wiadomo, ale jeszcze trwają dyskusje. A muszę męża stopować bo po wczorajszej wizycie był taki podniecony,ze juz koszulki sportowe chciał Heniowi kupować [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Cukierek albo psikus... dzisiaj same cukiereczki [emoji7]
1509474683-36ab2bac7da2701b-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Gratuluję mamusiu :)

reklama
W Polsce sa niestosowne, a tu gdzie zyje Czarnych nazywa sie Czarnymi, a Arabow Arabami i nikt nie ma z tym problemu.
Mowi sie tez do wszytskich na Ty i nikt sie nie obraza.
Moze trzeba nam wszytskim troche wiecej luzu...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mowienie na pan pani to porazka. Czuje ze po powrocie do pl bede miala z tym klopot...

Do góry