reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja się wyspałam :)
Mnie bardziej nie pasowało że invitro jest po to by mieć własne dzieci.
Dla mnie własne byłoby z każdej opcji KD AZ ND .
Ale każdy ma swoje podejście do sprawy .
@nieagatka domowilam te adaptery;) jakbym musiała w autobus sama ja wsadzić zawsze to lżej:laugh2:.
Detektor tętna kupił mi mąż i używam raz w tyg na tygodniowke Marceliny czyli dziś 30tc :D Nie polecam przed 12 tc
Miłego dnia

reklama
A ja się wyspałam :)
Mnie bardziej nie pasowało że invitro jest po to by mieć własne dzieci.
Dla mnie własne byłoby z każdej opcji KD AZ ND .
Ale każdy ma swoje podejście do sprawy .
@nieagatka domowilam te adaptery;) jakbym musiała w autobus sama ja wsadzić zawsze to lżej:laugh2:.
Detektor tętna kupił mi mąż i używam raz w tyg na tygodniowke Marceliny czyli dziś 30tc :D Nie polecam przed 12 tc
Miłego dnia

Slusznie, bo ten fotelik jest cholersko ciezki, a jak juz Marcelina bedzie z 6kg wazyc to wtedy juz jest naprawde ciezko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No my za 2tyg będziemy wiedziec, juz na polowkowym powinno byc widac [emoji4]

Ja sie doczekać nie mogę, zastanawiamy sie nad Nifty, wiec byłoby wcześniej wiadomo, ale jeszcze trwają dyskusje. A muszę męża stopować bo po wczorajszej wizycie był taki podniecony,ze juz koszulki sportowe chciał Heniowi kupować [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Cukierek albo psikus... dzisiaj same cukiereczki [emoji7]
1509474683-36ab2bac7da2701b-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Gratuluję mamusiu :)

reklama
W Polsce sa niestosowne, a tu gdzie zyje Czarnych nazywa sie Czarnymi, a Arabow Arabami i nikt nie ma z tym problemu.
Mowi sie tez do wszytskich na Ty i nikt sie nie obraza.
Moze trzeba nam wszytskim troche wiecej luzu...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mowienie na pan pani to porazka. Czuje ze po powrocie do pl bede miala z tym klopot...

Do góry