reklama
Ja też właśnie!Hehe, wlasnie nie spi juz dzis
Slabo spalam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
M@gda
Moderatorka
Jeszcze bym pospala a nie moge... leze twarza wpoduszce. Jednym okiem łype w telefon, jednym palcem ci odpisuje, ale wiem, ze nieusne juz...Ja też właśnie!
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ja rozumiem niepokój agness... co innego decydować sie na komórkę dawczyni a co innego okazuje sie nie twoje genetycznie po porodzie.
Dziewczyna ma obawy a Wy tu o zielonych dzieciach.... I znowu to " wyśmiewanie", nie wiem ale mam wrażenie ,ze niektóre pytania są tutaj "lepsze" od innych? Czy tylko znowu moje hormony szaleją?
A co do testów prenatalnych to niektórzy mogą zdecydować sie nie urodzić i ja to tez szanuje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyna ma obawy a Wy tu o zielonych dzieciach.... I znowu to " wyśmiewanie", nie wiem ale mam wrażenie ,ze niektóre pytania są tutaj "lepsze" od innych? Czy tylko znowu moje hormony szaleją?
A co do testów prenatalnych to niektórzy mogą zdecydować sie nie urodzić i ja to tez szanuje.
Ostatnia edycja:
kredka82
Hahaha my tu czuwamy[emoji23][emoji23][emoji23]Spac nie mozecie czy jak? Jedna pisze o wscieklej godzini e druga like'uje.
Ale widze ze nam towarzyszysz[emoji23][emoji23]
P.s. u mnie 5:34...
Pixie jak już ustaliłyśmy każda z nas ma inny stopień poczucia humoru. Więc wg mnie chyba lepiej obrócić wszystko w żart jak m.in.ja to robię niż wdawać się w głupią pyskówke bo mam inne zdanie.Ja rozumiem niepokój agness... co innego decydować sie na komórkę dawczyni a co innego okazuje sie nie twoje genetycznie po porodzie.
Z drugiej strony jeśli ktoś podchodzi do ivf od razu z założeniem ze w labo pomylili probówki to krew we mnie się gotuje... Pomijając fakt że probówki "murzynów" (wg słownika PWN jest to określenie pogardliwie)... A hormony szaleją chyba u każdej z nas
M@gda
Moderatorka
Ropuszka, ale rzucajac tekst o podchoszeniu do ivf, zeby mieec czastke siebie na ciezarowkach po ivf, gdzie dziewczyny latami walcza i marza o czastce siebie i wlasnie ze.wzgledu na to decyduje sie na ivf z kd, dawstwem nasienia, czy az, zeby poczuc wiez z dzieckiem przed urodzeniem, zeby samemu urodzic, zeby choc w ten sposob zobaczyc czesc siebie, dac zycie w taki czy inny sposob... i jak mozna byc tolerancyjnym dla ivf, znaczy dla "dzieci z probowki" @a nie dla roznic w kolorze skory. A jak ktoras z nas jest czarna, zolta, ciapata, czy wlasnie zielona? Albo jej partner?Ja rozumiem niepokój agness... co innego decydować sie na komórkę dawczyni a co innego okazuje sie nie twoje genetycznie po porodzie.
M@gda
Moderatorka
Masz, a ilu ja mam towarzyszy. Kociszcza wyczuly ze nie spie i dokazujaHahaha my tu czuwamy[emoji23][emoji23][emoji23]
Ale widze ze nam towarzyszysz[emoji23][emoji23]
P.s. u mnie 5:34...
M@gda
Moderatorka
Tak oto lobuzujemy pomagajac panci spac.Masz, a ilu ja mam towarzyszy. Kociszcza wyczuly ze nie spie i dokazuja
Jesli nie wiecie co to jest jest to kot w nowej ulubionej zabawce (jak dobrze, ze pancia pomyslala o kocich zabawkach nawet w ciazy) - kot w wanience, w ktorkiej chwili przerwy miedzy podrzucaniem tam myszki Czyli halasowanie na calego
reklama
Pixie_Dixie
Pixie jak już ustaliłyśmy każda z nas ma inny stopień poczucia humoru. Więc wg mnie chyba lepiej obrócić wszystko w żart jak m.in.ja to robię niż wdawać się w głupią pyskówke bo mam inne zdanie.
Z drugiej strony jeśli ktoś podchodzi do ivf od razu z założeniem ze w labo pomylili probówki to krew we mnie się gotuje... Pomijając fakt że probówki "murzynów" (wg słownika PWN jest to określenie pogardliwie)... A hormony szaleją chyba u każdej z nas
Nie chodzi ni o głupie pyskówki, bo nie uważam ,ze takie tu są, tylko szkoda ,ze nie można tu powiedzieć o swoich obawach bo takowe agness ma. I fajnie ,ze każda ma inne zdanie ale szanujmy je tez! A jeśli kogos urozilo słowo "murzyn" to trzeba było to napisać a nie pisać o kd bo agnes nic na ten temat nie napisała moze sama oddała swoje komórki.... . I nie wierze,ze dowiedziawczy sie ,ze dziecko nie ma waszych genów byłabyś szczęśliwa?
Myśle ze dla każdego to byłby szok delikatnie mówiąc.
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"