Cudowny[emoji7] czlowieczek, ja za tydzien mam usg i nie moge sie doczekac wizyty.Cześć, dziewczyny!
Chciałam pokazać Wam mojego słodkiego malucha, który już jest prawdziwym małym człowiekiem USG robione w 11 tyg i 1 dniu ciąży. Tak się rozruszał w trakcie, chyba czuł że go podglądamy Robił fikołki, machał rączkami i nóżkami. Zakochałam sie na zabój
Link do: Dropbox - 11+1.jpg
Widzę, że dużo piszecie o szczepionkach. Na nie lekarz prowadzący kieruje czy samemu trzeba temat ogarnąć? Jestem w tym zielona
reklama
ludek
Fanka BB :)
Cudowny[emoji7] czlowieczek, ja za tydzien mam usg i nie moge sie doczekac wizyty.
Na pewno też będziesz miała ładne widoki
Ilona 88
Ja ostatnio brałam ten macminor 500 i mi pomógł, odpukac narazie jest ok. A tak to ci chwilę miałam problemy ...A powiedz mi warto zeby m mi ta nystatyne przywiozl? To sa jakies globulki?
Bo przed transferem leczylam e.coli bo wyszly w wymazie a nawet nie wiedzialam ze mam infekcje bo wszystko w srodku siedzialo i bralam macminor 500 i pomoglo i to tez chyba nystatyne mialo w skladzie
Odpukac nie swedzi ale wezme przez 10 dni co by sie nie powtorzylo.
Myslisz ze branie tych globulek nie przeszkodzi bo mam prenatalne za tydzien?
Czy poczrkac do prenatalnych jak nie bedzie swedzialo i po nich zrobic kuracje?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No mysle ze pleckami i dupka się nie pokaże [emoji23] ale i stres bedzie bo to juz prenatalne beda[emoji16]Na pewno też będziesz miała ładne widoki
Madzia-Badzia89
Zaciekawiona BB
ludek
Kochane jesteśmy już po wizycie wszystko jest wporzadku ! najprawdopodobniej czekamy na dziewuszke! Także jeśli tak to na pewno będzie Anastazja jesteśmy bardzo szczęśliwi !
Gratuluję! Piękne imię
ludek
No mysle ze pleckami i dupka się nie pokaże [emoji23] ale i stres bedzie bo to juz prenatalne beda[emoji16]
Też się stresuję, żeby dzieciątko było zdrowe. Chciałabym już mieć to za sobą
kredka82
A ten macminor mozna w ciazy?Ja ostatnio brałam ten macminor 500 i mi pomógł, odpukac narazie jest ok. A tak to ci chwilę miałam problemy ...
Ilona 88
Ja go dostałam przepisane w ciążyA ten macminor mozna w ciazy?
reklama