Dziewczyny miala któraś z Was cc ze względu na problemy z oczami?
---24tc---
---24tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie Dziewczyny od rana zadam trudne pytanie mianowicie wczoraj byłam na tych warsztatach Bezpieczny Maluch i pojawił się temat bankowania krwi pepowinowej, jestem słaba w temacie co Wy myslicie na ten temat?
Widzę temat pobierania krwi pępowinowej może kogoś to zainteresuje i pomoże podjąć decyzję.
Link do: Krew pępowinowa 6 prawd, o których nikt nie mówi. - Mama Lekarz
Dziewczyny miala któraś z Was cc ze względu na problemy z oczami?
---24tc---
bylam u okulistki i powiedziala ze mam zwyrodnienia na siatkówce, tragedii nie ma, ale ona nie ma kompetencji na tyle i wysłała mnie do poradni okulistycznej siatkówki. idę 25października. być może bedą robic zabieg laseroterapii (to łagodzi te zwyrodnienia). ja nie jestem nastawiona na cc ale nie chcę oslepnac przy porodzie...Ja nie, ale wiem, ze np duza wada, albo odklejajaca sie siatkowka moga byc wskazaniem do cc.
A Ty chcesz rodzic przez cc?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bylam u okulistki i powiedziala ze mam zwyrodnienia na siatkówce, tragedii nie ma, ale ona nie ma kompetencji na tyle i wysłała mnie do poradni okulistycznej siatkówki. idę 25października. być może bedą robic zabieg laseroterapii (to łagodzi te zwyrodnienia). ja nie jestem nastawiona na cc ale nie chcę oslepnac przy porodzie...