reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Tez chce właśnie szukam inspiracji co upiec w taką pogodę [emoji3]Ilona daj przepis! Jak smakuje tak jak wyglada to zrobie[emoji6]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Tusiaczek mam lacibios femina w lodowce bo kilka opakowan przywiozlam z pl ale w sumie nie bralam.regularnie... po masci lepiej. Kupie dzis ten canesten i jak na noc bedzie pieklo znowu to wezme te globulki przez 3 dni
Dziewczyny a co jest w Polsce na takie rzeczy? Bo m bedzie za 3 tyg w pl i by mi przywiozl na zapas tylko nie wiem co?
Z takich tańszych to właśnie iladian direct, zenella med (te obydwa leki to jest to samo ten sam skład tylko inne nazwy), a z takich droższych i naprawdę super na mnie działał hexa tiab z jonami srebra. To są bezpieczne leki.
Jak masz te kapsułki z dobrymi bakteriami to jedz sobie je chociaż co drugi dzień. Bardziej się opłaca provag jest tańszy a skład ten sam co w lacibios Femina. Możesz też kupić żel do smarowania Provag + kapsułki. Te dobre bakterie są ważne tym bardziej jeśli aplikujesz jakiś progesteron dopochwowy.
Załączniki
ludek
Cześć, dziewczyny!
Chciałam pokazać Wam mojego słodkiego malucha, który już jest prawdziwym małym człowiekiem USG robione w 11 tyg i 1 dniu ciąży. Tak się rozruszał w trakcie, chyba czuł że go podglądamy Robił fikołki, machał rączkami i nóżkami. Zakochałam sie na zabój
Link do: Dropbox - 11+1.jpg
Widzę, że dużo piszecie o szczepionkach. Na nie lekarz prowadzący kieruje czy samemu trzeba temat ogarnąć? Jestem w tym zielona
Chciałam pokazać Wam mojego słodkiego malucha, który już jest prawdziwym małym człowiekiem USG robione w 11 tyg i 1 dniu ciąży. Tak się rozruszał w trakcie, chyba czuł że go podglądamy Robił fikołki, machał rączkami i nóżkami. Zakochałam sie na zabój
Widzę, że dużo piszecie o szczepionkach. Na nie lekarz prowadzący kieruje czy samemu trzeba temat ogarnąć? Jestem w tym zielona
kredka82
Tusiaczek ja te hexatiab mam w domu [emoji44]
Bo je kupilam rok temu w pl jak na wczasy lecielismy zeby w razie w miec i pani w aptece polecila... glupia ja zapomnialam o nich...
Tylko czy jak mam infekcje to moge je brac? I dzis 11t6d
A i do mycia mam lacybios przeciwgrzybiczy bo dorwalam w polskiej drogerii miesiac temu
Bo je kupilam rok temu w pl jak na wczasy lecielismy zeby w razie w miec i pani w aptece polecila... glupia ja zapomnialam o nich...
A i do mycia mam lacybios przeciwgrzybiczy bo dorwalam w polskiej drogerii miesiac temu
tusiaczzek1988
Tusiaczek ja te hexatiab mam w domu [emoji44]
Myślę że spokojnie możesz, jony srebra są bezpieczne. To jest przy infekcjach bakteryjnych i grzybicznych.
Ilona 88
Śliczności [emoji8]mały wielki człowiek [emoji2]Cześć, dziewczyny!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Mam ten przepis jest genialny! Robilam w tamtym roku z jezynami. 3 razy z rzedu bo nam tak smakowalo a jezynki z lasu mielismy [emoji16]Dziewczyny polecam , możecie śmiało robić [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obstawiam ze z malinami jest rownie pyszne i pewno jagody i truskawki tez by spasowaly[emoji4]
reklama
kredka82
Pisze zeby z lekarzem skonsultowac w ciazy ale moj lekarz ich nie bedzie znal.. czy jest w nich cos co moze zaszkodzic?Myślę że spokojnie możesz, jony srebra są bezpieczne. To jest przy infekcjach bakteryjnych i grzybicznych.