reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tusiaczek mam lacibios femina w lodowce bo kilka opakowan przywiozlam z pl ale w sumie nie bralam.regularnie... po masci lepiej. Kupie dzis ten canesten i jak na noc bedzie pieklo znowu to wezme te globulki przez 3 dni

Dziewczyny a co jest w Polsce na takie rzeczy? Bo m bedzie za 3 tyg w pl i by mi przywiozl na zapas tylko nie wiem co?

Z takich tańszych to właśnie iladian direct, zenella med (te obydwa leki to jest to samo ten sam skład tylko inne nazwy), a z takich droższych i naprawdę super na mnie działał hexa tiab z jonami srebra. To są bezpieczne leki.
Jak masz te kapsułki z dobrymi bakteriami to jedz sobie je chociaż co drugi dzień. Bardziej się opłaca provag jest tańszy a skład ten sam co w lacibios Femina. Możesz też kupić żel do smarowania Provag + kapsułki. Te dobre bakterie są ważne tym bardziej jeśli aplikujesz jakiś progesteron dopochwowy.

Załączniki

• IMG_20170921_113815.jpg
    IMG_20170921_113815.jpg
    886,2 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_20170921_113839.jpg
    IMG_20170921_113839.jpg
    825,8 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_20170921_114548.jpg
    IMG_20170921_114548.jpg
    720,1 KB · Wyświetleń: 46
Cześć, dziewczyny!

Chciałam pokazać Wam mojego słodkiego malucha, który już jest prawdziwym małym człowiekiem :happy: USG robione w 11 tyg i 1 dniu ciąży. Tak się rozruszał w trakcie, chyba czuł że go podglądamy :rofl2: Robił fikołki, machał rączkami i nóżkami. Zakochałam sie na zabój :rofl:

Link do: Dropbox - 11+1.jpg

Widzę, że dużo piszecie o szczepionkach. Na nie lekarz prowadzący kieruje czy samemu trzeba temat ogarnąć? Jestem w tym zielona :confused:

Tusiaczek ja te hexatiab mam w domu [emoji44]
Bo je kupilam rok temu w pl jak na wczasy lecielismy zeby w razie w miec i pani w aptece polecila... glupia ja zapomnialam o nich...
Tylko czy jak mam infekcje to moge je brac? I dzis 11t6d

A i do mycia mam lacybios przeciwgrzybiczy bo dorwalam w polskiej drogerii miesiac temu

Tusiaczek ja te hexatiab mam w domu [emoji44]
Bo je kupilam rok temu w pl jak na wczasy lecielismy zeby w razie w miec i pani w aptece polecila... glupia ja zapomnialam o nich...
Tylko czy jak mam infekcje to moge je brac? I dzis 11t6d

A i do mycia mam lacybios przeciwgrzybiczy bo dorwalam w polskiej drogerii miesiac temu

Myślę że spokojnie możesz, jony srebra są bezpieczne. To jest przy infekcjach bakteryjnych i grzybicznych.

Cześć, dziewczyny!

Chciałam pokazać Wam mojego słodkiego malucha, który już jest prawdziwym małym człowiekiem :happy: USG robione w 11 tyg i 1 dniu ciąży. Tak się rozruszał w trakcie, chyba czuł że go podglądamy :rofl2: Robił fikołki, machał rączkami i nóżkami. Zakochałam sie na zabój :rofl:

Link do: Dropbox - 11+1.jpg

Widzę, że dużo piszecie o szczepionkach. Na nie lekarz prowadzący kieruje czy samemu trzeba temat ogarnąć? Jestem w tym zielona :confused:
Śliczności [emoji8]mały wielki człowiek [emoji2]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny polecam , możecie śmiało robić [emoji8]
1505989246-aaaaaa.png
1505989261-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ten przepis jest genialny! Robilam w tamtym roku z jezynami. 3 razy z rzedu bo nam tak smakowalo a jezynki z lasu mielismy [emoji16]
Obstawiam ze z malinami jest rownie pyszne i pewno jagody i truskawki tez by spasowaly[emoji4]

reklama
Do góry